Total ynglings start på dagen :)

Hverdagen kaldte igen her til morgen, med sin lidt hæse og ikke særlig tillokkende stemme, men lytte det måtte jeg, så op i bad kl 6 og igang med madpakke og morgenmad. 7.15 var familien klar til afgang. Lidt uvandt at skulle ud af døren alle sammen, og så 7.15!!

Idag var så Sofias første dag som Fjolletrold, og ihh hvor hun glædede sig 🙂 Vi kom op og sagde godmorgen, og Thea var der 🙂 Thea som Sofia gerne ville lege med inden ferien, de har dog bygget om så de havde ikke fået ringet, men igår skrev jeg sammen med Theas mor om at finde en dag de to piger kunne lege, Thea havde nemlig spurgt efter Sofia flere gange i ferien 🙂 og her til morgen fik Sofia det største kram da hun kom af Thea. Total ynglings måde at starte dagen på, blir simpelthen så glad over at andre syntes godt om min prinsesse og andre børn gerne vil lege med hende. Her til eftermiddag ringede jeg sammen med Theas mor og imorgen kommer Thea så med hjem efter børnhaven 🙂 Og Sofia glæder sig så meget.

best_friends