Vi elsker Zoo :)

Mikael og Claus skulle ud og tage billeder i forladte bygninger idag, og eftersom destinationen var CPH, så tog mig og Sofia med, dog med det mål endelig at komme i Zoo, formiddagen var lidt grå og kølig, men ingen regn, og efter middag kom solen frem for fuld styrke, lækkert siger jeg bare. Øj hvor har vi hygget os. startede med frokostmadpakke ved girafferne, der er sådan en lille plads hvor man sidder under palmetag og kan spise. lige med udsigt til “savannen” ok det er ikke helt som Afrika, men det var hyggeligt. Dog også lidt køligt, så vi fik spist lidt hurtigt oh gik så mod flodhesten. Herefter fik gederne et klap, Kaninerne et kig og et hej til koen og hesten, SÅ gik vi tilbage til den “almindelige” zoo og tog en rundtur, dog skulle jeg lige finde rundt, de er nemlig påbegyndt “den arktiske ring” som bla blir nyt hjem for isbjørnene, det er sat til at være færdigt i 2012, så der er lidt tid, men det er tiltrængt. Det betyder imellemtiden at nogle af vejen i zoo er spærret af, så man skal andre veje, emn vi fandt rundt 🙂 til både elefanter, pingviner, isbjørne, søløver, sæler, ulve, tigerene og løverne. Vi var også inde for at finde dovendyret i tropezoo, men det var godt gemt, istedet sluttede vi dagen med en is,og en nyindkøbt girafunge til dyresamlingen.

zooapril

zooapril1

zooapril2

zooapril3

 Mikael og Claus hentede os og så gik turen hjem af. Claus fik aftensmad med, stegt flæsk og persillesovs, mums. Nu venter et karbad på mig og film for drengene, Sofia sover forhåbentlig snart…..

men nøj hvor jeg nyder at dagene blir længere vejret bedre og solen varmere, tak for en skøn dag til verdens dejligste Sofia