Vi elsker godt selskab

Og det fik vi i alt fald masser af på kontoen i går. Fam Høyer kom forbi til frokost, og hvor er de altså bare en fantastisk familie at være sammen med, total ukompliceret og bare ren hygge og godt selskab. Sofia og Johannes startede med lige at prøve det nye gyngestativ og legehuset af, så indtog vi en skøøøn frokost og derefter smuttede ungerne afsted på værelset og det var ikke meget vi så til dem før efter et par timer. Sidst på eftermiddagen kom de retur til stuen for at lege med lego og togbane, og vi sluttede af med over en times koncentration omkring først perlekæder og så perleplader, hvor er det bare skønt at have sådanne venner 🙂 Gabriel nød vist også at der var en til at tage storebrors opmærksomhed, så han helt uforstyrret kunne kravle på opdagelse i alt legetøjet 🙂 Mænderne fik arbejdet lidt på deres fælles projekt (herom en anden gang) og Maria og jeg, jahh vi tøsehyggede på den bedste måde med latte, te og sofahygning. Sofias øre flyder stadig med væske 🙁 men hun virker ikke plaget af det, og feber har vi ikke mærket noget til, men tirsdag ringer vi fortsat til ørelægen.

april10

Aftensmaden blev en hurtig lasagne og lidt rugbrød, som delvis blev indtaget ved tvet. Henrik og Maria kørte omkring 18 tiden og Sofia var kørt godt træt, på den gode måde altså. ved 20.30 tiden sov hun, selv i egen seng, HURRA 🙂

Aftenen bød på film, “pigen der legede med ilden”, håber at få set den sidste idag eller i alt fald inden påsken slutter 🙂

Dagen idag byder på Zootur, Mikael og Claus skal ud og tage lidt billeder et sted iKBH, så jeg smutter i zoo med Sofia, når vi nu ikke kom afsted den anden dag 🙂 har dog ikke sagt det endnu til den lille prinsesse, for hvis nu det pludselig begynder at regne.

nu vil jeg lige nyde resten af morgenen under dynen i sofaen, inden Mikael skal vækkes og vi skal afsted