Gudmor hygge :)

Æv for et regnvejr vi havde i går formiddags. Og vores plan stod ellers på zoo tur med Gudmor Lene…… Men altså omstillingsparathed er jo en af de kvaltieter der er i fokus for tiden, så selvfølgelig er vi det!!! zoo blev forvandlet til Fields (og nej tanken var ikke shopping) og et smut i Capella play. Sofia var lykkelig, og trods at vi som voksne syntes der var ret mange børn og det måske var en anelse svært at komme igennem alle de der små huller, ja så var Sofia lykkelig 🙂 Bagefter blev det til et besøg i build a bear butikke, shit det er dyrt det tøj, wupti havde jeg købt for 400,- heldgivis havde mormoren fået et rabatkort da hun fik bamsen, så det fyldte vi ud og fik 100,- i rabat… meeeen altså alligevel. Men Sofia hyggede sig, fik endda “vasket” Emma ved sådan en vaskestand som børnene kunne lege med deres bamser ved. Efterfølgende stod den på frokost for os alle 4, og så en lille tur rundt i centret, med en si til slut og så Bilka, skulle egentlig bare se om de havde bleer på tilbud, men ak det havde de, og derfor ikke flere af dem vi skulle have 🙁 heldigvis mangler jeg ikke akut, så vi må ud i næste uge og lede. Og på vejen ud så vi en sansegynge, til bare 500,- og jo det er da også en slags penge, men de plejer at lægge omkring 1000,- i alt fald dem jeg har set, så sådan en blev der indkøbt til gyngestativet 🙂 og så sluttede vi altså 🙂

Sofiaogemma

Men alt i alt fik vi en super hyggelig dag, det var dog klaret op i vejret, men tror det var meget godt at vi ikke satsede på zoo, aftalen er så at vi tar derind en anden dag hvor solen skinner 🙂

Idag kommer familien Høyer til leg og hygge.

Og så er Sofia desværre endnu en gang røget på penicillin 🙁 er så træt af det, igår morges da vi stod på var hun helt snasket til ved det høre hvor drænet virker endnu, hun havde sagt hun havde ondt i det øre tirsdag formiddag, men nævnte det så ikke mere, så slog det lidt hen. Så inden fileds røg vi lige forbi farmor, dommen var rød på øret, væske på det uden dræn, dråber til øret med dræn og penicillin endnu en gang, for febere havde hun så også en lille smule af, så for at vi ikke skulle stå her i helligdagene og rode med døgnapoteker og vagtlæger. Ringede til ørelægen for at få en tid ved ham efter påske, men de er påskelukket, så ringer tirsdag, for der er nok kun en udvej… dræn igen, og jeg ahr det faktisk ok med det. Mit barn skal ikke døje med sygdom 3 gange på 3 uger, hun skal ikke have penicillin for samme problem med 3 måneders mellemrum, når der nu er en løsning. Og så er der lige den med indlæringsvansklighederne. Nye undersøgelser tyder på at ørebørn kan få svært ved at frasortere baggrundsstøjen når de kommer i skolen, her har de som regel vokset sig fra problemerne, men muligvis har deres hørelse været nedsat i den tidlige barndom, så de er ike vandt til de lyde som vi andre bare har lært at frasortere, og det kan så forstyrre dem endnormt meget i skolen, og derved kan de få svært ved at koncentrer sig. Derfor er det vigtigt at vi gør alt vi kan for at det ikke sker for Sofia. og nej det betyder jo ikke at alle ørebørn der ikke får dræn blir dumme i skolen, kun at der er en øget risiko, den risiko er jeg ikke villig til at tage på mit barns vegne.