Ahh sol og forår

Vel hjemme fra job, med både mand og barnm tog jeg et stort vattæppe, en varm trøje og min bog under armen og satte mig lige midt på teressen, og læste, for det var også midt i solen, og eftersom kl kun var lidt over 3, var der stadig varme og sol nok til at det ikke blev koldt. en skøn halv time, intet mindre end fantastisk siger jeg bare. Imens fik prinsessen leget lidt ved legethuset, nyt havemøblesæt har hun fået af mormoren som har klunset det ved naboens storskralds bunke 😉 altså efter at have spurgt selvfølgelig. Vi er glad og taknemlige for det, især Sofia.

marts101

Imorgen drager den lille prinsesse til staden, altså hovedstaden, hun skal nemmerlig ind og se tingelingelater, også kendt som dronningens livgarde, og bagefter skal hun besøge prinsessen og kongen og dronningen og prisen, det er så det vi kender som Amalienborg, hvor man lige nu kan se Kronprinseparrets nye istandsatte bolig. Vi har prøvet at sige at der altså ikke er nogen kongen, men altså det må der jo være når alle de andre er der, er sikke på at Henrik (altså prinsen) blir glad for at høre dette 🙂 Og bagefter er der pyjamasparty hos mormor, moaren skal nemlig endnu engang i byen, nærmere bestemt generalforsamling med fagforeningen, og inden i nu tror jeg er gået hen og blevet voldsomt aktiv i den slags, så skal det lige nævnes at 1) Lasse Rimer kommer og underholder 2) vi for lækker mad 3) vores TR skal vælges ind i kredsen, og det gør jeg gerne efter alt det han gør for os på skolen og sidst men ikke mindst betyder det endnu en aften i selskab med en store del af mine skønne kollegaer.

Nu er Mikael draget til generalforsamling i grundejerforeningen… okke dog som de kan lægge det hele i samme uge, ikke helt mod hans gode vilje, men jeg tar den næste år 😉 jeg magler 40 sider i Libri de luca… men jeg tror jeg har fundet ud af hvor jeg skal hen bagefter, både læckberg og nynne må vente, istedet skal jeg ud forbi min mutti og låne “vindens skygge”, nu skal det være, efter varme anbefalinger så er det den jeg skal have gang i:)

Hov forresten Sofia er idag kommet hjem med en fin tallerken med karse, eller det blir til karse jo, meget stolt. og da jeg hentede hende var hun lige midt i en leg med Thea og de to ville altså SÅÅÅÅ gerne lege videre hjemme ved os, så et stks postit blev skrevet til theas mor og far om at de to godt kunne tænke sig at lege og at de kunne ringe så vi kunne aftale noget 🙂 det er skønt at ens barn pludselig har lege aftaler.