Påskeferie og min lille prinsesse

Vi har skudt Påskeferien igang, og det er skønt. Sofia skulle med Mormor, Christian og Bjarne til KBH, nærmere bestemt Amalienborg i fredags, det havde bare været en super tur 🙂 og de endte i Build a bear, hvor Sofia har fået “Emma” med hjem, en fin fin kanin, som nu er iført prinsesse kjole :)hun er med overalt. Desværre drømmer vores lille mus rigtig meget og vågner en del om natten og er møg ked, altså ikke bare ked, men virkelig ked, hvor hun græder og er forvirret og ikke rigtig ved hvad der er galt, det var ellers belevt bedre, men sefølig skulle hun have sådan en tur ude ved mormor, så ved 1 tiden kørte vi ud og hentede hende, for det var jo synd for både hende og mormor, vel hjemme faldt hun i søvn igen. Vi har jo også de ture med hende, men måske er det bare bedre at være hjemme i en periode, i alt fald og sove.

Jeg har en lille mistanke om at det er en reaktion på alle de ting der er sket det sidste ½ år. Hun er blevet mumitrold i en børnehave, hun er holdt op med at bruge ble, sutte er afleveret, hun har fået ny seng og autostol i takt med at hun blev en stor pige, og den anden dag sagde hun at hun altså ikke ville være en stor pige og at hun ville have sin gamle seng tilbage. Så lige nu er hun min LILLE prinsesse. slut! ikke nogle krav om at være stor og kunne en masse, bare tryghed og omsorg. Så¨håber vi hun måske kunne komme tilbage i sin seng (altså den nye) her i løbet af påsken. For det er lidt hårdt at sove med en Sofia i hoved hver nat og hele natten.

Igår kom Sofia så ud og hyggede med mormor igen, mens vi kørte ud og kiggede på havemøbler, græsslåmaskine og drivhus, først nævnte er vi næste sikre på hvad skal være og de sidst nævnte er indkøbt, så om 1½ uges tid kommer et stks 6,5 kvm drivhus hjem til os, og nøj jeg glæder mig til at få det op og plante alle de skønne ting vi har planlagt dertil.

nu kalder sofaen igen lidt, Sofia mente nemlig det var stå op tid kl 7.15 (ok 8,15 efter sommertid), men så “New moon” efter Xfaktor så var lidt sent i seng.

Og så lige et tillykke til Thomas med xfaktor sejren, han har hele vejen været min vinder