Jeg er taknemlig over….

At være mor til verdens bedste Sofia.

At de imorgen har lovet helt op til 17 grader.

At jeg er oven på igen.

At jeg har en mand som idag/aften er på job (fordi så kan jeg helt udforstyrret læse mig bog så længe jeg vil)

At have en dejlig familie

Ja der er nok at være taknemlig for, og jeg prøver at se på alle de positive ting, se glasset som halv fyldt frem for halvtomt. Det er ikke altid det letteste, det er ikke altid muligt, selv om jeg vil det. Men jeg prøver, prøver at være taknemlig for det liv jeg lever, prøver at drosle ned på brokken, for guderne skal vide at jeg har meget af den indimellem. Dagen idag har været lang og god, mødte på job til en dejlig dag, frisk og morgen glad, det smidder af på de folk omkring mig, så jeg gir lidt idag hvor jeg har overskuddet og de gir igen, måske ikke idag, men så imorgen hvor jeg måske er mindre frisk. efter 4 dejligt timer, kørte jeg mod Glostrup og shopping på lagersalg, jeg er bedst til at shoppe tøj til mit barn, og jeg er god til det, eller det kommer måske an på hvem vi spørg, Mikael er måske ikke helt enig, men det er vist noget med mængden af både beklædningsdele og summen der bruges. Men for en gang skyld kunne jeg faktisk ikke rigtig finde noget, altså der var masser af fint pige tøj, men eftersom vi er i “jge-vil-kun-have-kjole/nederdel-på” perioden var der ligesom ikke så meget behov for at kigge på fine hummel jogginbukser. og kjoler og nederdelen har hun ligesom i ok mængder, så det blev til 2 par strømpebukser, hvilket der så tilgengæld måske ikke ligefrem mangler, men i alt fald kan blive brug for 🙂 og så en hun til næste vinter. Istedet begav jeg min ind i den dersens “dame-afdeling” uha, fremmed land. Skulle lige se det an, og ikke mindst de 25 andre kvinder der så ud som om de i alt fald havde helt styr på sagerne, en smule srkæmmende siger jeg bare. men altså der var plads og masser af tøj og sko (sidstnævnte har tilgengæld ikke været et problem for mig at købe, dog var der ikke lige nogle i min str), og jeg fik faktisk kigget ganske meget, og jeg fandt faktisk en forårsjakke fra St. Martin, sort med hætte i en kort model, men som er super fin, syntes jeg i alt fald. Min tanke var at jeg ellers ikke skulle have netop en sort jakke, men altså den passer jo til alt… og til 299,- røg den med hjem altså.

Jeg kom hjem til 3 kasser madvarer, har jeg sagt at jeg elsker netshopping, især når jeg slipper for den ugentlige tur i netto. Maden kom på plads og jeg fik selv lidt frokost, et krot hvil på sofaen, inden jeg kørte mod børnehaven og så musik. Sofia var glad og da vi kom hjem blev der nydt pizza i sofaen samt lidt rugbrødsmadder, jeg havde ikke de store krav i dag, bare at vi hyggede.

Nu er hun puttet, jeg har læst i min bog, den kan klart anbefales. overvejer hvad jeg skal om 100 sider, ved at camilla læckbergs nye bog havfruen er kommet, men msåke skal jeg en helt anden vej. Har if roslag så send mig dem gerne. Jeg ved at også Nynne kommer i en 4 version, men altså, jeg gider jo godt begge de to bøger, men er altid på udkig efter nyt og spændende læsning.

Nu kalder min seng, imorgen står den på undervisning, som også inkludere rundbold og udendørs fodbold, ungerne glæder sig til at komme på græs kan jeg godt fortælle.

P1000992

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.