Der er forår på vej :)

Nu er det her. vi kan ikke lukke øjnene for det, foråret altså, og jeg nyder det. Idag har været en af den slags dage hvor det hele blir rusket godt igennem, men det er plusgrader og jeg kan stort set ikke se noget sne nogle steder mere.

Tirsdag er jo fri-migtids-dag og jeg nyder det voldsom meget. Sofia sov længe, skønt da vi ikke skulle noget. Mikael kørte Sofia i børnehave og jeg fik taget hul på en rengøring af Sofias værelse, det var tiltrængt. nøjs der var efterhånden blevet støvet, og legemaden trængte også til en våd klud. ved 10 tiden fik kom min veninde Anne-Katrine forbi til en kopte og ordning af verdens situationen 🙂 hyggeligt. Efter frokost smed jeg mig i sofaen med “libri de luca” nu har jeg for alvor fået hul på den, ikke at den har været tung eller kedelig, jeg har bare haft svært ved at tage mig tiden til det, men nu er jeg igang, og er for en gang skyld glad for at manden min skal arbejde her til aften (dog fra sofaen, men trods alt arbejde), så jeg kan få læst videre.

Imorgen åbner Elliotts lagersalg, det er et lagersalg der har åbent en gang om måneden ca (4-5 dage) i Glostrup, for at det skal lyde lidt fancyt og vip agtigt, får man en invitation, på denne er der så en gæsteslip, er man gæst en gang får man derefter fast invitationer, jeg fik en sådan gæsteslip for længe siden fra en på en debat side jeg har fulgt siden jeg var gravid. og får nu hver måned selv invitatione, har kun været derinde en gang efter den første, men tænker at jeg vil slå et smut derind imorgen efter arbejde. de har både tøj til damer, herre og børn, samt lidt lækkerrier fra “Rice”, men nu må vi se om jeg kommer afsted, for det er jo også “musik-dag” imorgen. men mon ikke jeg kan nå det hele.

Og så kom pakkeposten med mine nye converse sko 🙂 nøjs de er lækre, så jeg ved da vist godt hvad jeg skal have på i morgen

DSC05176