Have tid

Sneen er væk, som i virkelig væk og jeg tror på forår, altså ikke bare håber men virkelig TROR på det nu. Idag har vi være lidt i haven, ok nok ikke så meget have arbejde, men Sofia har leget i sin sandkasse og vi har fået samlet resten af det nye gyngestativ, såd et nu står helt klar til brug (mangler jordspyd så det også kan klare orkaner mm). og jeg har fået flyttet de møbler Sofia fik til sin fødselsdag ud i legehuset 🙂 glæder mig i den grad til at få sat sporplader på alle væggene derinde, lavet vinduer og låger og så malet det hele hvidt indvendigt. Ok ærligt det er ikke mig der skal sætte alle tingene på, men Mikael, men altså jeg skal male og lave det hyggeligt, og jeg glæder mig, glæder mig til et forår og en sommer hvor Sofia rigtig får glæder af legehuset, for selv om hun fik leget lidt sidste år, så var det begrænset da vi jo brugte sommeren på at bygge det. I den kommende uge skal vi også ud og kigge på nye havemøbler (tak til skattefar) og evt drivhus, jeps det blir næsten en omgang af “friluftshaven”, men jeg nyder det.

Nu slapper jeg af det sidste af søndagen, Sofia er i bad, vi har spist hjemmelavede burgere, mums, og om lidt er det godnathistorie tid, og så står den på laaaaaang karbad til moaren også. Imorgen kalder hverdagen, men det er først imorgen, så jeg nyder friheden lidt endnu

 

marts10

marts101