De nye sko

Foråret er nær, jeg kan mærke det 🙂 Og derfor er det også tid for nye sko…. ok jeg kan altid finde en grund til at købe sko… men nu var det så til Sofia, og pt har hun kun sine vinter støvler + gummistøvler, og nu hvor foråret og varmen står for døren skal der jo noget lettere til, så vi smuttede op til NOVA sko i køge hvor vi havde et tilgodebevis til. Og det blev til disse skønne sko fra superfit, de er perfekte til hendes smalle fod, støtter rigtig god om anklen osv. Hun prøvede også et par fine Anguluser, som faktisk har lavet en smal linje i deres sko også, men det var altså disse som sad bedst, og prisen var også helt i orden 400,- mod 700,- for anguluserne. når sommeren så nærmer sig skal vi nok se på sandaler og et par sko mere så der er noget at skifte mellem, men med fare for at hendes fod lige vokser ud af det hele venter jeg med de andre, i alt fald en måneds tid tænker jeg.

billeder4

Og det er ikke kun Sofia der har fået sko. næhh nej, jeg har skam bestilt et par sorte converse sko fra England til 325 kr incl fragt und alles 😀 we like. de kommer så inden for den næste uges tid ca. glæder mig. Igår fik jeg i voldsom grad sorteret ud i mine sko, og muligvis vil nogle mene at jeg ikke mangler, men altså jeg har mange klipklappere og en del støvler og nogle kondisko/sneakers, men jeg mangler altså et par sorte sommersko/ballerinaer og når vi rammer efterår igen (væmmelig tanke) et par sorte alm støvler, for jeg ahr smidt ud (eller til genbrugsen) med hård hånd, sko/støvler som jeg faktisk ikke gider gå i af den ene eller anden grund men som måske er meget gode at have… UD blev der sagt.

Og så er Sofia desværre igen syg 🙁 tirsdag da jeg hentede hende var hun mut og lidt ked, hun havde haft en lidt af dag hvor hun ikke rigtig kunne noget, men hun havde ikke været varm eller skidt på anden måde så de havde hygget lidt om hende, måske havde det været godt at ringe (jeg var jo hjemme, hvilket de sefølig ikke vidste), men hun havde haft en god formiddag og det var først blevet slemt en times tid inden jeg kom, så syntes egentlig de taklede det ok. var noget andet hvis hun havde været rigtig sløj osv.  men altså vi tog hjem og slappede af, ved sengetid tog jeg hendes temperatur, 39,8, så Mikael blev hjemme idag med hende. hun havde det dog fint hele formiddagen og vi valgte at køre til musik her i eftermiddag. her kom febere så igen, æv æv. hun har ikke spist det store, men fået lidt saft. hendes tempereatur har ramt 40 og hun ligger på sofaen og ser tegnefilm, sover lidt og ser tegnefilm igen… lille pus.

Heldigvis har vi en super mormor, hun kommer nemmerlig imorgen så jeg kan komme afsted på job, normalt ville min dag hedde 8-14.30(med mellemtimer fra 10-12) men fordi min klasse skriver projektopgave har jeg 3 vikartimer, disse fik jeg idag rykket op så jeg slipper for mellemtimerne, men må imorgen så lige sige at jeg smutter kl 11.30 så jeg ikke er der den sidste time. alternativet var at jeg havde barnsyg hele dagen, så tænker at det er ok. I bund og grund er min arbejdsplads super når vi snakekr sygdom og især børns sygdom, det sætter jeg pris. Har lige snakket med doktor farmor som ordinere panodil til natten og kig forbi imorgen 🙂 det er luxus med privatvagtlæge.

 

NU vil jeg smide mig i sofaen og færdig gøre min poncho, endelig har jeg nemlig fået den manglende rulle garn