Oprydning!

Mit såkaldte syværelse har i den grad været en rodebutik. men nu skulle det altså have en ende:) Så da jeg havde fået Sofia i børnehave tog jeg fat… og 3½ time senere var jeg så færdig, 2 sække til losseplads + div papæsker og sågar et par håndklædestænger fra vores gamle badeværelse, samt en pose til genbrugsen. Men nu er alle skabene samt min syplads også ryddet op og ud. men hold da op med lort vi får samlet sammen altså. Der står stadig et par kasser værktøj, men ber jo til at påsken blir lun så vi kan få malet træværk udvendigt, og så få styr på skuret med værktøj osv. vi fik jo sat en bordplade op derovre i efteråret og skal så have nogle kasser til div værktøjer under det. se det glæder jeg mig meget til.

Men lidt lidt før og efter billeder

billeder3

 

Og imens tog Cleo-missen en lille lur

P1030485