Weekendens stunder

Lørdag kørte bilen først mod Ishøj for at hente min far og så mod Slagelse til frokost med familien. Min farmor havde inviteret til frokost på en lækker kinesisk restaurent, som også havde alm dansk frokost mad med sild, leverpostej og frikadeller, så det var bare super lækkert. Min faster Ebba var på besøg fra England (det kan virke lidt mærkelidt at skrive at hun var “hjemme” for London er jo altså hende hjem og har været det i over 30 år), så detvar dejligt at se hende. Pt arbejder jeg på at overtale Mikael til en london tur til efteråret. vi har snakket om at køre der over, ikke fordi det er nemmere eller hurtigere, men bare fordi man kan, og vi gerne ville til Normandiet også så kunne det tages på vejen 🙂

billeder2

Efter kaffen skulle Mikael lige ud til deres servercenter, så mig og Sofia ventede hos morfar, det var hyggeligt 🙂 Lørdag aften kom Rasmus og Elias forbi og fik lidt mad oglånte lidt film, Sisse havde en veninde på besøg så det var bare drengene der kiggede forbi, men hyggeligt lige at se dem i alt fald. Søndag skulle vi have været til barnedåb, men Emma (dåbsbarnet) blev syg i sidste uge og grundet meget høj feber flere dage i træk blev de torsdag indlagt på roskildes børneafdeling, hun er dog hjemme igen, men får medicin 3 gange dagligt fra afdelingen, det var lidt æv, men bare hun er frisk igen, eller i alt fald på vej så går det jo nok. Da dagen jo så var fri lavede vi en kaffedate med fam. Høyer og de blevtil aftens mad, se det var hygge på højt plan. Ungerne hyggede og det gjorde vi voksne også. Om formiddagen  nåede vi faktisk lidt i haven, indtild er kom endnu en snebyge forbi (stop blev der sagt). Sofia legede lidt i legehuset, nøj jeg glæder mig til vi skal have lavet de sidste ting og fundet lidt møbler til hende derude. så hyggeligt.Mikael fik samlet rutsjebanedelen af det nye gyngestativ, så det snart kan komme op og stå.

Igår fik jeg så overstået sidste rundte skole-hjemsamtaler, det var skønt, var ret træt da jeg kom hjem, så den stod på serie på tv og så i seng lidt over 9, idag har jeg heldiogvis fri, og har en plan om oprydnign af vores ekstraværelse (ja igen).