Fredags nydning

Fredag er en skøn dag, af mange årsager. Ugen slutter og det er weekend, jeg har tidlig fri, der kommer disney sjov efterfulgt af x-faktor, ja der er masser af gode ting. Idag var fredagen særlig kærkommen, jeg er træt efter en noget lang uge, Kan i sådan en tid godt lige mærke at jeg altså ikke er 100% oppe endnu, der er et stykke vej endnu. Min hverdag hænger sammen, men kun fordi jeg har endsat tid, tid til afslapning og samværd med familien. Den sidste uges tid har været travl, både med personaleweekend, samråd med klassen, div møder og 1000 andre ting. SÅ nu skal jeg lige bremse op og slappe af kan jeg mærke, så efter en hurtig tur i netto efter det mest nødvendige (jeg kan altså ikke li at handle mere, så hurra for nethandel, ja også dagligvarer leveret lige til døren, stort set til samme priser) som mælk, pålæg og rugbrød cyklede jeg hjem a (jeps cyklede som i nu er min cykel endelig kommer i brug, stadig uden barnestol, da vi ikke kan få den sat ordentligt på, men ser om ikke vi kan få den ned til cykelhandleren i weekenden og høre om han har nogle råd, ellers må vi købe en ny barnestol, bare surt når vi nu har en god en). Men jeg var så hjemme 11.45 og fik lidt frokost og så en noget lang lur (1½ time) på sofaen, det var tiltrængt, omdog jeg havde noget svært ved at komme op til overfladen igen. Hjalp dog med en gåtur op efter Sofia, hun ville gerne cykel så den var sefølig med, sammenmed klapvogn til alt hendes habengut. At hente barn eller rettere at hente MIT barn kan for tiden var noget af en opgave, altså ikke fordi hun ikke vil med, eller er glad for at se mig, nej de ting er skam i orden, årsagen er en helt anden, ca alt hvad hun har medbragt er spredt over hele huset (og hvis mulig legepladsen) holymoly! Jeg bebrejder ikke pædagogerne, jeg ved hvor svært det er go hvor mange børn osv. Det er ligesom også svært at bebrejde en 3 årig at hun ikke rydder op efter sig, altså ikke legetøj, det skal hun, men eget tøj osv, så alt i alt er det bare en ting vi tar med. i dag var det sådan nogenlunde let, eller det tog sin tid, men vi fandt da det mest,men helt ærlig hvorfor er det lige jeg købte sorte vanter til hende, ligesom 90% af de andre forældre, gør det jo noget svært at finde netop vores (der er navn i, men de er jo ret mudret osv)blandt et helt tørrestativ med vanter (sorte vanter altså), men vi fik samlet tøj, sutsko, vanter, skiftetøj mm sammen og så gik turen hjem a. Sofia har idag været malet som en kat, og hun var så fin, vi blev dog enige om et bad da hun kom hjem, da det fugtige vejr havde smattet malingen en smule (og nok også en hånd i øjen og under næsen) så desværre ikke noget billede af den lille kat. Resten af eftermiddagen gik på leg og hygge i sofaen med div tegnefilm. kl 19 var der spist aftenmad og vi var klar til disney sjov med popcorn.

Nu er prinsesse puttet. Mikael og Claus ser film. og jeg vil sætte mig med en ny bog, lånt af svigerfar

1506126

 

Imorgen er der frokost med morfar, oldemor + mine fastre og familie.