Ferienydning

Vi nyder ferien, meget endda.

Idag har vi været hele dagen ved mormor, og Bjarne kom også. Christian stod først op omkring 15 tiden, men sådan er det vist bare når man er teenager;)

Vi startede dagen med en dejlig tur i skoven, der blev sunget, hoppet, kælket og leget, samt smidt brød til fuglene. vi fik kigget ind i en hule hvor der måske kunne sove en bjørn, og efter en god times tid var vi møre og traskede hjem af for at få lidt frokost.

Recently Updated1

Mormor fik også lov at prøve kælken 🙂

Recently Updated3

Nu er vi hjemme, Sofia sidder og hygger i sofaen med natkjole dyne og tegefilm. hun tog en kort “morfar” på turen hjem, men er ret træt, så det er ok med lidt tv/sofa hygning. Jeg sætter mig nu sammen med hende med min bog, er igang med “tyskerungen” af Camilla Läckberg, uha spænding, jeg er ret vil med hendes bøger, kan dog mærke at efter denne skal der ske noget andet, jeg har et par i øje, men har i nogle forslag så kom endelig med det. Ikke fordi hun er blevet kedelig, men dette er 3 bog i træk jeg læser af hende, og i samme serie, så nu skal jeg læse lidt andet. Det er skønt at have fået gang i læseriet igen. Det var oigså en af de ting min psykolog sagde igår da jeg var der oppe at det er vigtigt at have noget man slapper af med.- og det gør jeg med bøger, vel at mærke skønlitteratur, ikke fagbøger til arbejdet.

Her er lidt billeder fra igår, Vi har lavet en perleskål, ved at lægge perler i en skål der kan komme i ovnen, et lag hele vejen rundt, og så ind i ovnen på 200 grader, hold øje da det pludseligt gå stærkt, når perlerne begynder at være smeltet hele vejen rundt tar man skålen ud og stiller til afkøling, mens den stadig er lun løsnes perlerne fra selve skålen og voilar et stks sjov perleskål. Ellers stod dagen på tegning og hygge og aftensmad hos fam. Pedersen (aka Katrine og Mikkel samt Gitte og Morten). total hyggedag, we like

Recently Updated

Recently Updated4