Hvor heldige er vi lige ?

Meget endda.

Jeg elsker bøger, og jeg har en datter der elsker bøger måske endnu mere. Hun elsker at få læst højt. hvilket der blir en helt del her i huset, men hun sidder også ofte selv og kigger i bøgerne. Jeg har overvejet at melde hende ind i en bogklub, men så var vi bare så heldige igår. vi har fået en kæmpe pose med bøger lige til hendes alder. Mikkel og Katrine havde ryddet ud i deres mange bøger, og så fik vi ellers lige en kæmpepose. de er fra Disneys børnebogklub, som jeg selv som barn var medlem af. Nu har vi arvet dem, nogle af dem er bøger de selv har arvet, og andre nogle der er købt og nu kan de så blive læste endnu 1000 gange, inden de er klar til at gå vidre igen. for trods lidt slid er der mange gode timer i dem endnu er jeg sikker på.

Vi har brugt biblioteket rigtig meget den sidste tid. både mig selv og Sofia. For ja jeg elsker bøger og drømmer om eget bibliotek engang måske i et andet liv:) men altså det er mange penge jeg kan bruge og som ofte læser jeg bøgerne en gang, og dem jeg evt vil læse igen kan jeg så gå ud og invistere i. Men altså Sofia elsker at komme på vores bibliotek, og det er også bare så hyggeligt, så vi kommer der ca hver 14 dag. apropos bøger så kalder “tyskerungen” en kop varm te og sofaen for resten af aftenen

20091218__27165095483