Ferie tid.

Kl 10.40 startede min vinterferie. eller det er jo ikke FERIE, men 0 dage, men ærligt, jeg er ligeglad, jeg har fri, skal ikke på skolen og Sofia holder fri hele ugen. SÅ dejligt.

Jeg fik handlet og fyldt vores nye køleskab. a’men jeg elsker altså det køleskab, SÅ meget, man kan jo nærmest gå ind i det 🙂 og nu er det fyldt med mad til den kommende uge, det var lige et smut i  Netto, og så hjem og pakke ud. Nåede en lille lur inden jeg hentede Sofia. Hun var helt i hopla da jeg kom, desværre have hun lige haft et uheld med tis, flyverdragt og wc hvor brættet var nede, for ja hun nåede rent faktisk ud for at tisse, og hun nåede at få tøjet af, men fiks at sig på låget og tisset, den lille mus blev en anelse forvirret, men heldigvis skal der meget til at slå hende ud, så hun var dansende i gang med at finde nyt tøj da jeg kom 🙂 vi fik pakket tissetøj, tørt tøj og div sammen og så gik turen hjem til afslapning i sofaen med lidt tvhygge. nu er der spist mad og om ikke så længe kommer der disney sjov.

Igår var farmor og Frank her og spise, vi fik græske oksekødsfrikdeller (opskrift) mums det var lækkert, vi fik hasselbagtekartoffler til samt en avokado, tomat, mossoralla salt til. Sofia var bare så vild med at Frank gad lege, så der blev hygget så meget på værelset.

Pictures