Kan du gætte hvem jeg er?

Kan du gætte hvem jeg er, kan du gætte hvem jeg er? .For jeg har fået maske på, misk mask maske på, kan du gætte hvem jeg er?

Jeps det er mandag efter fastelavns søndag, og dermed endnu en gang fastelavn i børnehavne, idag med alle de gamle fastelavnslege (bid til bolle osv) og jeg har sendt denne lille dejlige kineserpige, eller Kai lan (fra en tegnefilm hun ser en del som hedder “Ni hao kai lan”, hun har haft endnu en dejlig dag, og var godt træt da vi hentede hende.

 For en gang skyldesov hun inden kl 21. den sidste tid har hun virkelig været svær at få til at sove, og eftersom hun ikke længere sover til middag er det jo ikke der problemet lægger. Jeg har TV’et en smule mistænkt, for ærligt så har hun det sidste lange stykke tid set ALT for meget tv, som i hverdag alt for mange timer, så nu er der skruet ned, hun får lov at se noget når vi kommer hjem og så indtil maden, derefter står den på bad, hygge og putning, det har hjulpet lidt, og tænker at hvis vi fortsætter denne rytme så blir søvnen også bedre. At hun drømmer mere og mere er nok også en stor faktor til hendes rimelig urolige søvn natten igennem, så ja hun sover meget i vores seng, og ærligt det er ok engang imellem, men altså hun fylder ret meget og det er altså hårdt hver nat efterhånden, så der arbejdes på at hun skal retur i egen seng, omvendt skal hun heller ikke være ked og utryg ved at sove alene, så det er en balancegang vi tar lidt efter lidt.

Jeg har også holdt fastelavn idag, har været med 3a nede og slå katten af tønden, det er ikke en klasse jeg normalt har, men vi havde byttet lidt rundt og det var helt ok. det var koldt, men egentlig ok at være lidt ude, sluttede dagen med 7 i matematik og så lige et lærermøde. Som for engang skyld var der en positiv stemning og vi var hurtige og konstruktive, ikke fordi der er en dårlig stemning på min arbejdsplads, men det siidste halve års tid har stemningen klart fået et negativt præg, forhåbentlig er det ved at vende nu 🙂

Efter endt arbejdsdag fik vi hentet en glad Sofiamus, der var ude og lege, som altid, det er simpelthen så skønt at de er så meget ude, det sætter jeg iden grad pris på. og det ved jeg Sofia også gør.

Jeg glæder mig lige nu over at jeg har fri imorgen og der derefter kun er 3 dage til vinterferien, ikke så meget fordi jeg er træt og trænger til ferie, for jo det gør jeg, men ikke på den altopslidendes måde, kan mærke at jeg får mere og mere energi, men dog stadig skal passe på mig selv at jeg holder mig til de aftaler jeg har lavet med mig selv omkirng mængden af arbejde samt hvor og hvornår det skal laves. Jeg holder det og det hjælper. Men jeg glæder mig til ferie fordi Sofia også har ferie. Og  i denne ferie, skal jeg ikke bare lade op og blive klar til næste arbejdsperiode, jeg skal tanke op af Sofiaenergi, samvær og hygge, finde de livsvigtige værdier frem og bare nyde nuet for en gang skyld. der er planer om en zootur og måske en tur i svømmehallen, så frem alle er snotfrie.

 Idag er jeg træt og eftersom Mikael og Claus skal se drengefilm, så hopper jeg tidlig i seng, og nyder at der ikke er et ur der ringer imorgen. Og så er der lige den med træningen, jeg skal igang igen, vil gerne og det kommer også. skal ahve lagt det ind som faste ting i min dagligdag,. det var ellers gået godt igang, men i forbindelse med min sygemelding havde jeg ikke den store lyst til at skulle op og træne, ikke pga motionen, men mest det med en masse andre mennesker jeg ikke helt kunne overskue, men jeg er klar igen, så regner med at fredag skal der trænes inden jeg skal hjem. fordi det er vigtig at gøre noget for sig selv:)