Uha det er koldt

DSC00881

Ok i nat har der endnu en gang været kulderekord, hvor mange gange mon vi skal nå det i denne vinter… som åbenbart aldrig skal slutte. -22 er der målt et sted i DK i nat, dog viste vores termometer “kun” -7 i morges da vi kørte afsted mod div arbejdspladser. Morgenen startede men en smule “panik” da jeg igen kun kunne finde en af Sofias vanter, altså ikke de der strik vanter, men de gode tykke luffer, for strik er bare slet ikke nok nu. tror det er 3 eller 4 par vi mangler, og nej det er ikke børnehavens skyld, men har altså en datter der syntes det er det mest naturligt i verden at smide sine ting rundt omkring (ja mine forældre kan sikkert kende det fra en tid for en 20-25 år siden, så ja ja ved det godt), og når man er meget ude er der altså rigtig meget plads en grå vante kan være på. Men heldigvis har vi en super børnehave, som havde vanter hun kunne låne idag 🙂 der mangler faktisk aldrig noget i hendes udstyrskasse, så tænkte nok at der nok skulle findes en løsning. Så efter endt arbejdsdag, der faktisk bød på 45 mins gå tur med skønne elever i total skønt solskinsvejr (ok stadig meget koldt) og bagefter fastelavnsbollespisning, susede jeg mod Køge på jagt efter nye vanter. Startede i Kvickly, men altså der var jo total ribbet for alt vi kan kalde vintertøj…. meeen fandt dog en lækker uld undertrøje med lange ærmer til Sofia, som jeg tænker skal prøves, hun har aldrig ellers gået med uld, har altid været meget varm, men altså kravene er nogle andre når de er så meget ude som de er i hendes børnehave, det er godt mod alle virusser og basiller, men hun skal jo ikke blive kold. så den er hermed hjemkøbt. men vidre i min vantejagt gik jeg og kom forbi BL børnemode, som altid har super tilbud, især her den sidste tid af udsalget, halvpris på den halvepris 🙂 har de sidste år købt flyverdragt til den efterfølgende vinter, men der var altså ikke flere drgater, og det var jo også vanter jeg var efter. fik dog lige luret på stativet, og fandt et par reima overtrækker til 100,- grå og størrelse 104, så håber jeg de dur til næste vinter, ellers er der nok en aftager et eller andet sted. fik også en hun til famøse 80 kr, og et par smarte baggy jogginbukser til 90 kr, 2 par vanter (de var så ikke på tilbud, men altså de skulle jo købes) og så en sød tunika fra deres forårs kollektion, den er i jogginstof og med en sød sommerfulg på maven, prinsessen har allerede proglameret at den skal på imorgen. derefter gik turen mod børnehaven, fik hentet og kom hjem, fik slappet af i sofaen og da Mikael kom hjem fik vi rugbrød til aften, men med lækre lune ting, mums. jeg er træt nu, men absolut på den gode måde. jeg kan mærke at mit overskud lige så langsom kommer tilbage. jeg er ved at komme oven på, er forberedt på at det kan gå ned af igen, men jeg skal nok klare det her. tror virkelig på det med at det som ikke slår os ud gør os stærkere, nok er jeg ikke stærk lige nu i dette øjeblik, stadig sårbar, men jeg kommer styrket igennem det, ikke fordi jeg kan klare mere, men jeg kende nu MIN grænse og jeg lærer at sige stop i tide, og hvis ikke det er en styrke så ved jeg ikke hvad det er.

Imorgen er det fredag, Sofia skal overnatte hos farfar og jeg skal til KBH og spise med min mand når han er færdig med forbolden, planen er at jeg smutter forbi magasin og måske får en lille caffelatte eller andet godt i vente tiden, måske jeg skulle tage en god bog med 🙂 glæder mig, både til voksentid, lækker mad og bare det at komme lidt ud.

Nu er det nattenat, dagen imorgen er planlagt, jeg er klar og kan snart glæde mig over første uge veloverstået tilbage på job. Det er dog ikke og alene min fortjenste, jeg har en skøn familie der støtter mig og nogle fantastiske kollegaer, ved virkelig ikke hvad jeg skulle gøre uden dem, de gør det værd at komme på arbejde hver dag, især fordi vi snakker om så meget andet end arbejdet, og i virkeligheden er de jo ikke bare kollegaer de er gode venner, rigtig gode endda. Det sætter jeg pris på og vil aldrig tage for givet 🙂