Tirsdag og fridag :)

Jeps det nemmerlig min nye hverdag, og jeg nyder det. Jeg var træt da jeg kom hjem igår, ikke for træt, men træt. Første dag tilbage kunne mærkes, men på den gode måde. det var dejligt at gense både kollegaer og elever. jeg satte mig efter undervisning og mandags møde og fik arbejdet en time, jeg fik forberedt mig til onsdag og jeg fik endda renskrevet et undervisningsforløb. jeg hentede Mikael og så hentede vi Sofia. var hjemme til at lave aftensmad hvor Claus kom og spiste, kl 19.30 var Sofia i bad og Mikael og Claus kørte i biffen til drengeaften. Sofia blev puttet og jeg havde en stille og rolig hygge aften. Jeg fik klippet et masse vimpler til nye flagranker og smuttede i seng ved 22 tiden.

DSC00903

Dagen idag har så budt på tandlægetid for mig kl 9, ingen huller og endda ros til min tænder 🙂 derefter har jeg ryddet op og ordnet fores bryggers, fået fjernet Sofias pusleplads, da hun ikke bruger den mere, den ene ble der bruges i døgnet kan sagtens gives på på badeværelset. så fik flyttet alle hendes ting ud på bade værelset og bare ryddet op hvor der nu trængte (og indrømmet vores ekstra værelse roder endnu), så fik jeg påbegyndt syning af alle vimplerne til de nye flagranker, som er planen jeg smider til salg på trendsales. men altså midt i syningen stod maskinen så af. det er en gammel sag jeg har arvet af min svigermor, så reperation er nok ikke en mulighed, da det hurtigt løber op i omkostninger. SÅ har kigget på ny maskine, men ak hvem der bare havde råd…. men man kan da kigge, og jeg kan sy lidt på arbejdet imorgen, så det gå indtil videre.

Nu er Sofia hentet, meget træt og snottet, hun har været på tur til Køge idag for at købe nye fisk til børnehavens aquarium, med den gulebus 🙂 lige nu hygger vi i sofaen med Nemo. om om 20 min er maden klar.

Laks og ovnbagte rodfrugter

Ovnbagte rodfrugter (rødbede, kartoffel og gulerødder) sammen med laks, mums. Må jo udnytte at Mikael arbeder sent en dag om ugen så vi piger kan få fisk og andet godt, som manden i huset ikke kan li 😉

En tanke om “Tirsdag og fridag :)

Der er lukket for kommentarer.