En god fornemmelse :)

Det var hvad jeg havde i dag efter et godt møde på jobbet 🙂 kl 9.30 var jeg på skolen, og snakkede kort med Heine (vores TR’er) omkring mit møde med psykologen og hvad hun havde anbefalet osv. Så gik vi til møde med min chef, og fik en god snak om hvordan jeg havde det og hvad planen skulle være. Jeg får det der hedder en delvis raskmelding, dvs jeg endnu ikke er gået ned i tid (eller løn) men simpelthen er sygemeldt på 7 timer om ugen indtil videre, det er ikke planen at jeg skal tilbage og havde de 7 timer i 9 klasse overhoved, så der er fundet en permenent løsning for dem, hvilket er godt for både mig og for klassen. jeg får et skema som er nogenlunde som hidtil, dog at jeg får fri hver tirsdag og så to mellemtimer torsdag, hvor de så skal bruges på forberedelse. om 1½ måned har jeg så også tidlig fri om onsdagen, hvilket betyder at jeg kan få forberedt mig inden jeg skal til musik med Sofia. så alt i alt ser min dagligdag meget lysere ud nu. Aftalen er at jeg kommer på mandag, hvilket var et valg jeg selv tog, ville gerne lige have nogle dage at kunne forberede mig i, både mentalt men også praktisk, og så er der jo lige noget med nogle elevplaner 🙂 så imorgen, torsdag og fredag er der sat en time af pr dag til skolearbejde.

Og så har jeg fået en smuk buket blomster af verdens bedste kollegaer, nøj hvor det varmer helt ind i hjertet på sådan en kold og sneblæsende dag.

Har gjort endnu et udsalgskup. Danefæ holdt udsalg og har fået en sød sommerfrakke til Sofia. lidt stor, men ok der er omkiring 4 måneder til den skal i brug, så tror den blir fin.

det er denne

Altså uden barnet. Hende jeg har er meget sødere 🙂

Men ihhh altså hvor jeg får mange nyheds mails fra div netshops om at forårs varerene er i butikken nu, og det kribler i fingrene. kunne jo købe mig fattig, heldigvis syntes jeg også ret godt om H&M’s forårstøj til tøserne, så der skal vi vist forbi, det er jo dejligt billigt, og det er rart til børnehaven.

Nu kalder sofaen og endnu et strikke projekt, nye benvarmere til prinsessen, er også næsten færdig med det hæklede tæppe 🙂