Den rigtige vej….

Det føler jeg det går. Har i dag være oppe ved psykologen, og få lavet en handle plan for min fremtid, fik snakket meget igennem og egentlig har jeg jo en masse af svarene selv. men det hele har været lidt konfust og det var rart at få en proffessionels øjne på det hele. 9 klasse skal helt væk fra mit skema, og så skal jeg når vi om nogle måneder har fagfordeling søge at få samlet mig lidt mere. pt har jeg undervisning i alle 4 storteams, derud over har jeg rigtig mange forskellige fag i mange forskellige klasser. Grundet vores struktur på skolen, er det ikke umiddelbart muligt fx at have alle 5-6 klasser i fx natur og teknik, så derfor er mit mål at få færre klasser og så havde dem i nogle flere fag. første her og nu punkt er altså at få 7 timer af mit skema, derud over forsvinder 3 mere når vi når slutningen af marts, og så begynder det jo at ligne en helt del. næste her og nu punkt er at jeg igen skal have struktur på min arbejdstid, for jeg bruger alt for meget tid på at tænke på arbejdet, forberede arbejdet og egentlig også være på arbejdet, derfor skal jeg se om ikke det kan lykkedes at jeg sætter mig 1 time hver dag når undervisningen er slut og forbereder mig, når timen er gået har jeg så fri, som i rigtig fri. ikke det der med at gemme en helt masse til Sofia er puttet, for der skal der jo være MIG tid. Alt sammen lyder yderst logisk, jeg har bare lidt glemt det. den langsigtede plan er at jeg går ned i tid, hvor meget må vi regne på og jeg jeg skal føle efter hvor meget jeg kan klare, for det er jo ikke bare noget der er ovre på et par dage eller uger, det tar tid, og jeg er beredt 🙂

Imorgen skal jeg til møde på skolen, og få sat gang i mine skema ændringer og så er jeg snart klar på at komme tilbage 🙂