En dyne af stilhed…..

Det er hvad der pt er landet over Herf’ølge, ja måske det meste af Danmark. En tyk dyne af hvid sne, som ligesom lægger en dæmper på alting, især lyden, det er så fredsfyld at gå uden for, og så med et synger fuglene en lille sang, se det er da livet 🙂 men når det så er sagt så syntes jeg efterhånden vi har fået den mængde sne vi bør have. Selv om det føles en lile smule som skiferie med alt den sne der lægger rundt omkring, tja så længtes jeg altså efter foråret, eller bare tegnen på det, som vintergækker og andre småblomster i skovbunden, solen der varmer bare en lille smule mere osv.

Idag skulle vi havde været til Klaras barnedåb, men lige som alle mand var klar til at skulle køre skulle Sofia på wc, og bagefter klagede hun over kløe i numsen, så meget at hun blev helt ulykkelig, fik taget alt tøj ag hende igen, vasket og tøj på, men stadig meget kløe, og hun blev mere og mere ked af det, så vi endte med at måtte droppe at komme afsted, fik ringet til farmor, jeg da havde en mistanke om at hun måske kunne have børneorm, Farmor syntes også det lød sådan, selv om vi ikke disideret havde fundet orm i hendes afførring (lidt svært nu hvor hun jo bruger wcet), men det er åbenbart ikke altid man gør det. men vi fik hentet mixtur til hende og piller til os, samt noget creme der er kløestillende, og omkring middag var hun rimelig ok igen, men øj altså hvor er det bare ikke fedt når ens lille pige har det skidt og man intet kan gøre for at hjælpe 🙁

Eftermiddag blev brugt ude i sneen, både med kælk og snemands bygning.

Vi er næsten færdig med Sofias nye værelse, mangler nogle wallstickers som kommer med posten i løbet af ugen, og så lige en bogkasse der skal have noget tapet inden i 🙂