Dybt tragisk

Jeg mangler i den grad ord. Igår blev to børn fundet dræbt, formentlig af deres far, som ligeledes blev fundet hård kvæstet. Det var moren der fandet (endnu mere tragisk) i går eftermiddags. Det er så frygtelig og politiet omtaler det som en familietragedie. Børnene er elever på min skole, men er ikke børn jeg selv underviser, men jeg kender dem og ved hvem de er. Vi fik beskeden ud via vores intra i går aftes, kort inden nyhederne var at finde i tv og på nettet. Jeg sidder tilbage med en følelse af magteløshed. Idag er er indkaldt krisepsykologer på skolen hvor de direkte elever + forældre og børnene lærer er indbudt, mandag morgen står de ligeledes klar til resten af skolens stab. I skrivende stund er jeg splittet for en del af mig har det skidt med ikke at komme mandag, føler jeg burde være der sammen med mine andre kollegaer, omvendt kan jeg også mærke at det her er meget at magte for mig at skulle rumme det oven i alt det andet. Men mine tanker går til moren og den resterende familie samt venner og andre der kendte dem.