Wow for et snevejr

De sidste to dage har budt på rigtig meget sol, ok meget koldt vejr, men altså masser af sol. Det har været rent balsam for sjælen, jeg kan mærke at energien langsomt vender tilbage i takt med at solen skinner. Igår var jeg et smut forbi min læge, hun var ikke i tvivl, jeg har stress i alt fald i en eller anden grad, det er svært at acceptere, men syntes jeg prøver. Det er bare svært, for hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen og komme afsted på job, men som min læge siger “stress er en sygdom som fx halsbetændelse, og er man syg af halsbetændelse går man jo heller ikke på arbejde mens man er mest dårlig” og det har hun jo ret i. Men altså jeg har en tid hos en rigtig god erhvervspsykolog på mandag, hun er tilknyttet Køge kommune, og har hjulpet flere af mine kollegaer gennem deres svære perioder. Så jeg stoler 100% på at det her er noget jeg nok skal komme igennem, og så lige på vejen lærer at lytte til mig selv og min krop, når tingene er ved at være for meget. For det er da en ting jeg helt har glemt. Men altså jeg har det ok, vil ikke sige godt, men i alt fald ok, bare jeg kan være herhjemme, for kan mærke det med at have ting jeg skal ud over dagligdags ting får mig lidt ud af kurs, men det skal der jo arbejdes på 🙂

Idag da vi stod op var der altså alt andet end solskin på himlen, men eftersom Mikael har bilen hele ugen og pga kursus kører rimelig tidligt (det er mit valg ikke at have bilen denne uge, da det tvinger mig til at komme ud og gå i alt fald to gange om dagen når Sofia skal til og fra Børnehave), ja så skulle vi altså ud i snevejret, men godt pakket ind drog vi afsted. og en times tid senere var jeg så hjemme igen, lidt kold, men det var en god og forfriskende tur.

tur i sneen

Hjemme igen fik jeg lavet lidt frugt og en kande te, og så stod den på “desperate Housewifes” og hæklig, for er stadig igang med et tæppe til Sofia, men pyha det tar jo tid.

 

Min chef ringede idag for at høre hvordan det gik, og vi fik en god snak, og så fortalte han mig at han allerede har lavet nogle ændringer i mit skema, bla at jeg ikke skal have 9 klasse i matematik mere, det var en større lettelse end jeg egentlig havde troet. Ikke fordi klassen som sig selv er stressende larmende eller andet, men det er en faktor at de skal til prøve om et par måneder, og det har i alt fald været medvirkende til at det hele er kørt til skævt. Men ialt fald var det dejligt at vide at der er taget hånd om klassen samtidig med at det letter mig. planen er at jeg tirsdag skal ud til et møde efter psykologen, og så skal vi se hvordan mit skema kan komme til at hænge sammen. Det der fylder lidt lige nu er omkring det økonomiske, men vil tro at jeg kan sygemeldes på en del af timerne, og så starte op på det antal timer jeg magter i starten, men alt det vil jeg tro jeg kan få svar på på mandag.

Da jeg hentede prinsessen her til eftermiddag var det den lille frække løve-kat der hoppede i armene på mig

Imorgen skal jeg have fyldt op af Sofia-tid, så vi holder hjemmehygge dag med kælkning hvis vejret tillader det. om eftermiddagen skal vi ind til fam Høyer. og Sofia og Johannes skal være fotomodeller for en af Marias venner, der har en webshop hvor hun sælger div børne tekstiler med navn (nattøj, badekåber, sengetøj, sutteklude osv), det tror jeg blir meget sjovt. I det hele taget er det bare guld værd at have venner der har børn i samme alder som en selv.