Weekend

Har haft en ret ok weekend, lørdag fik jeg fejret en god kollegas 30 års fødselsdag lørdag, i den gamle mølle i lille heddinge, jeps godt ude på landet, men super hyggeligt sted, i alt fald et sted jeg har i tankerne til engang når jeg blir 30:)

Sofia var hos farfar fra fredag til lørdag, det var skønt at kunne sove en hel nat 🙂 så tak for det. Sofia har fået sin nye seng ind, og vi er igang med at rykke rundt på værelset, flytte ting og ikke mindst få ryddet op og ud.

Den nye seng netop samlet og allerede i brug :)

Den nye seng netop samlet og allerede i brug 🙂

Billedet er ikke super, men er taget med mobilen, der kommer nye billeder når vi er blevet færdige derinde 🙂

Sofias værelse er nok det værelse jeg har lavet om flest gange sinden vi flyttede ind. men det er et sted hvor jeg syntes det er vigtigt at der er hyggeligt og ro, hvor hun kan fordybe sig og bare være sig selv og lege det hun har lyst til. Og jeg elsker hendes lille hule, især når der leges.

Idag da vi alle var oppe severede den lille dame det helt store kaffe og kage bord til os. det måtte holdes i stuen, da hendes værelse jo pt er under konstruktion, men nøj det var hyggeligt, og lige hvad jeg trængte til.

nu vil jeg hoppe i seng.