Kreative syslerier

Ok energien er på vej tilbage 🙂 jeg kan mærke at det med struktur på mit arbejdsliv virkelig hjælper, ikke fordi jeg har prøvet det så meget i praksis endnu, men det at vide hvordan jeg skal gøre hjælper. idag har jeg faktisk brugt en time på at komme igang med elevplanerne, og jeg havde det ok med at stoppe da den time var gået, ingen dårlig samvittighed over ikke at fortsætte eller noget.

En anden rigtig godt ting ved at få mere energi er at også min kreativitet og lysten til at sysle med kreative projekter er vendt tilbage 🙂 Jeg har tænkt rigtig meget over et af psykologens spørgsmål, hun spurgte til hvad jeg lavede i mig fritid… øhh jamen ikke noget var ligesom det jeg kunne komme på, altså jo prøver at træne lidt, men ellers var der jo ikke ret meget jeg kunne tænke at bruge min fritid på, for går jo ikke til noget. Men altså jeg elsker jo at sy småting, strikke, hækle og alle mulige andre småsyslerier, og det har jeg taget fat på igen, kan mærke at det er godt for mig 🙂 Siden efterårsferien har jeg været igang med et hæklet tæppe til Sofia, det er hæklet som en store “oldemor-firkant” og er jo ret nemt, men det har taget tid, men nu er det færdig 🙂 og så fik jeg endelig syet det pusleunderlag til Tais og Trines lille Emma (det var egentlig en barselsgave, men ville jo lige høre om de ville have det inden jeg syede det) og sidst men ikke mindst har jeg lavet en flagranke til Sofias værelse, havde set en på hos Lullaby, men desværre var de udsolgte, eller måske ikke desværre, for nu fik jeg selv lavet en, fin er den blevet og er rigtig godt tilfreds med resultatet 🙂 ud over at få færdiggjort nogle projekter har jeg også taget hul på endnu et, benvarmere til Sofia, ja det er mest til den lille dame, men altså alt er jo lettere til hende fordi det ikke skal være så stort.

Og for atdet ikke skal være løgn har jeg lige rørt en dej sammen til æblekanel boller, mums. Om lidt skal Sofia i bad og så i seng, og kl 20.00 kommer Claus forbi til til seriekigning og bollespisning, mums

Mikael skulle have været på kursus idag og imorgen, i århus, så han var afsted kl 4.30 med bil til ringsted og så tog til århus, for kl 8.45 at få af vide at kurset da var afsly og havde været det hele ugen… total skod, og spild af tid, grunden til at han skulle til Århus var at de sidste to dage af det han oprindeligt var på blev udskudt/afslyt pga sygdom, men de havde så liiiige glemt at give ham besked om at dette her altså også var aflyst, Det positive er at han er hjemme i aften.