Ny cykel og hjelm

Jeps så er jeg blevet godt kørende, altså når alt det hvide koldes stads er væk ing!!. idag har jeg nemlig været i Roskilde cykelcenter for at købe denne fine sag

Kildemoes støt brysterne

Kildemoes støt brysterne

Og ikke nok med at den er fin, næhh nej det støtter også brysterne med 500 kr. man kunne også få en fin hjelm der matchede, men den havde de desværre ikke hjemme, så det blev i stedet til denne fine en

Nutcase

Nutcase

SÅ  okkedog hvor jeg blir fint kørende nu, og sonm det gode eksempel for datter og sågar elever med hjelm und alles 🙂 har kun taget mig alt for langt tid at få købt den hjelm (fy ha) men nu er den i hus, og jeg glæder mig SÅ meget til sneen smelterog forårets varme kommer hertil, altså ikke kun der for, men også derfor.

Desværre er den igen gal med lille fisens øre, igår var hun ked og pjevset og da hun skulle sove var den helt gal græd og græd og græd, selv efter hun havde fået børnepanodil. Det er længe siden det har været nødvendigt at give hende det, men når det kommer til øreproblemer er jeg ikke et sekundt i tvivl så blir der vare delt ud (sefølig kun den mængde der skal til, og med ddet tidsintaval man må), ved at nogle sætter spørgsmåltegn ved smertestillende til børn, eller i alt fald for meget af det, og ja man skal ikke gíve det bare for at give, men at have ondt i ørene er bare ikke på nogen måde sjovt, og er ikke et sekundt i tvivl om at den lille mus har møg hamrende ondt. Men altså natten gik ok, og vi fik da sovet, men klar var vi i alt fald ikke, så smuttede op til farmor allerede 8.20 og fik konstateret at der endnu engang er mellemøres betændelse, dog “kun” i højre øre, hvor drænet ikke længere sidder (det er normalen at det falder ud efter ca ½ år, og så ser man om ikke problemet er ordnet), det er normalt at børn kan få mellemøresbetændelse, det er normalt at de får penicillin og så går det over, men efter over 1½ år med øreproblemer ser jeg nok ikke helt så “lyst” på tingene, i min verden er det her måske kun begyndelsen, håber og ber til at vi kan slippe med en omgang penicillin og så slipper resten af vinteren, men ved også at der er en risiko for at den hedder nyt dræn, og så tar vi det med, orker i alt fald ikke mere sygdom, og slet ikke en lille mus med ondt i ørene. så den får ikke over et år igen før drænet skal lægges, det gik jo ret godt sidst, og ingen problemer var der i alt den tid de begge sad der.

nu må vi se hvad dagen imorgen bringer, eller rettere natten. jeg har været hjemme idag, og kunne i teorien godt taget barnets anden sygedag imorgen, men ville helst at alle mand var klar til jobs og børnehave, især efter alle de sygedage vi på skift fik afviklet igennem efteråret og december.

Fik også lige fat i en bogkasse til Sofias nye værelse idag. der ligger en trævarer forretning med masser af ubehandlede træting lige ved cykelbutikken, så der måtte jeg lige ind og have fat i sådan en, et enkelt rum er den i

bogkasse

bogkasse

og planen er så at købe to af disse også, som er dobbelt størrelse af den anden

dobbelt bogkasse

dobbelt bogkasse

Planen er at male dem hvide og beklæde bagbeklædningen (altså den del man kan se fra forsiden) men noget fint tapet 🙂 men nu er der i alt fald indkøbt en til at forsøge sig med.

nu kalder Sofia, min seng og den sidste del af “Stenhuggeren” af Camilla Läkberg