weekendens syslerier

Vi har holdt weekend, og hygget og slappet og så også lige malet den nye gamle seng. For jeg har nemlig været så heldig, eller dvs Sofia har. Vi havde jo snakket om at hun måske og evt skulle have sådan en halvhøj seng, sådan en med hule under, sådan en som moaren i sin tid også havde. men altså den fine junoseng skulle altså sælges først, for at der kunne blive råd, og fordi vi altså ikke bare har en seng til 6000 kr stående og vente, især fordi jeg trods romantikken i den fine lille per seng ikke er sikker på at den ville blive genbrugt til en evt ny baby her i huset, altså ikke som baby seng, den er sød og fin og romantisk, men altså bunden kan ikke hæves, dvs der er ret langt ned til bebsen, så skulle de ske så har jeg istedet leander sengen i sigte idet jeg kan se mange flere fordele ved den, både som baby seng, seng uden tremmer og junior seng. nå men det var jo så ikke lige det der var det vigtige her. Men altså junoen skulle sælges først, men min søde kollega Tina stod og skulle af med netop en høj seng, som hendes pige Ida ikke længere skulle bruge, og bare vi selv kom efter den var det kvit og frit. Se det er noget især manden her i huset værdsætter 🙂 så den blev hentet og havde egentlig regnet med at den skulle ind allerede samme aften, men ak døren var for smal eller sengen for bred, så mellemsationen blev garagen. og denne weekend er så brugt på at male den i hvid og lilla. den skal så lige stå 14 dage inden den er gennemtør og fri for malinglugt, så om 14 dage blir der lavet nyt værelse til den lille prinsesse, med hule og det hele, skønt 🙂

Jeg er virkelig dårlig til at få lagt billeder på for tiden, men det er ikke kun det at få dem lagt på, det er selve det at få dem taget der kniber lige for tiden. må se om ikke jeg lige kan tage mig sammen 😉

Lige nu hygger vi efter maden i stuen med askepot på tvet, og når den slutter er det tid til et bad og så sengetid.