skitur

Sidder her og prøver at komme min oven på sådan en helt alm mandag, med møder und alles. Er træt, faktisk meget træt. Hvilket nok skyldes weekendens megen luft, for det fik vi alt fald massere af. Fredag morgen pakkede vi bilen og satte kursen mod Ulrichehamm i Sverige, ca 4½ times kørsel fra Herfølge. En kammerat have arrangeret en tur for 40 mennesker, hvoraf vi kunkendte et par stykker, heldigvis var nogle af dem hele fam. Høyer, skønt. Vi skulle bo på et gammelt plejehjem, som var lavet om til ferieboliger, disse lå 6 km fra pisten, hvilket var ok, men ikke optimalt. Fredagen blev brugt på afslapning og hygge og ja altså turen der op, Løredagen bød på skitur, vi skulle dog først have hjelme, ski og støvler samt lift kort. vi fik Sofia i skistøvler og så på med skieene. Hun tog børnebakken ned sammen med sin far og var allerede der klar på mere. hun pegede på tallerken liften og sagde ” den skal jeg prøve” og det gjorde hun så. alene vel og mærke, mens Mikael gik ved siden af, for det kunne man nemlig. vi fik stået på ski sammen et par timer, og den lille mus var klar på mere. vi holdt dog ved 15 tiden og tog tilbage til lejligheden og fik slappet lidt af. Lørdag aften hyggede vi alle med fælles buffet. Søndag sov vi længe, som i til kl 9.15 længe, pakkede sammenm, rydded op og pakkede bilen for så at køre op til pisten igen, her stod nogle timer. gik super med Sofia, hun stod mellem vores ski mens hun holdt en skistav, og til sidst kørte hun faktisk mellem os, sådan at jeg stod med hende og så kørte hun ned af pisten (et lille stykke) til Mikael. hun sagde meget bestemt “nej mor slip mig, jeg kan godt selv” . Så der er helt sikkert dømt skiferie næste vinter, en uge tak, og vi skal helt sikkert bo tættere ved pisten, da man så lettere kan komme frem og tilbage når hun blir træt og trænger til en pause, samt at man ikke skal have ALT med i bilen om morgenen. Da kl var 15 kørte vi fra skistedet og kort tid efter sov Sofia. vi ankom hjemme 20.35 efter stop på MC donalds for aftensmaden, ikke særlig inspirerende, men det var let og hurtigt. Sofia kom i karbad, og kl 23 lå vi alle 3 i sengen, ret sent når det nu var mandag morgen dagen efter, men sådan gik det nu engang.

Jeg glæder mig til jeg igen ligger i min seng, imorgen starter jeg dagen med træning, og derefter tur med 9c til Københavnsgader. er først hjemme efter 16 engang, vel og mærke hvis DSB kører til tiden. Så Mikael henter prinsessen.

Ellers prøver jeg at skrue lidt ned for blusset, kan mærke at der er for meget jeg skal og for mange ting jeg får sagt ja til, så må vist tilage til max en forudbestemt aftale i weekenden, sørge for at ugeplan er klar inden weekenden og prøve at få planlagt mig tid bedre. Er træt af at være træt (jeps lidt klichee agtigt, men såan er det nu engang) træt af hovedpine om eftermiddagen, træt af at syntes det hele kan virke lidt uoverskueligt. Så det er planen fremover. og så prioritere de ting jeg skal Sofia først, familie, venner og et eller andet sted efter det kan arbejde så kommer sammen med de andre “ikke helt så vigtige” ting.

Billeder fra turen kommer lige om lidt, skal have fundet kameraet først

 

så er udstyret i orden

så er udstyret i orden

Første tur med far

Første tur med far

Sofia og Johannes + fædre på ski

Sofia og Johannes + fædre på ski

Sofia mente det var meget sjovt at køre sådanne

Sofia mente det var meget sjovt at køre sådanne

Mums grillede pølser kan vi li

Mums grillede pølser kan vi li

på ski med mor

på ski med mor

Kan også selv

Kan også selv

Igen på ski med far

Igen på ski med far