Nu’det jul igen….

eller næsten da. vi går i alt fald mod julemåneden, med alt sit lys og hygge (samt gave ræs, alt for meget mad og en smule stress, men det vælger jeg ikke at have fokus på).

Indrømmer at jeg da de pakkede juletingene ud i butikkerne da vi ikke engang var kommet ud af oktober, syntes det var lige lidt i overkanten, men nu kan jeg så småt begynde at glæde mig til det. Så småt fordi jule desværre har en tendens til at stresse mig mere end hvad godt er, og derfor har jeg efterhånden lært at sige NEJ, til for mange aftaler, sørge for at holde pauser og dage med firhed. det har taget noget tid, det indrømmer jeg, også at erkende at man altså ikke kan det hele, men sådan er det nu. der er jo en del føs’dag i nov/dec måned, hvilket jo betyder at der er lidt ekstra at se til, men jeg vil ikke lade julen væren en undskyldning for ikke at fejre mig selv og Sofia på ordentlig maner. tilgengæld har vi valgt at 1 juledag er FRI, dvs ingen aftaler om noget som helst, det er nattøj dag og hygge med julegaver kun os herhjemme, og det virker altså. Men som sagt så kommer julestemningen snigene lige så stille, Kalendergaverne er indkøbt til den unge frøken, og glæder mig til at hun hverdag kan få en lille dejlig ting, for jeg har brugt tid på at finde sjovt og gode ting, som rent faktisk ER noget. Fødselsdaggaven er endnu ikke købt eller overhoved fundet, men det når vi jo nok 😉 Og julen skal holdes hjemme med farfar + hele familien, det blir dejligt, og faktisk stresser det mig mindre at skulle være hjemme end at skulle ud, andre har det anderledes, men det gir mig ro at være hjemme 🙂 og så holder mikael juleferie i år, det er jo en rigtig arbejdsgiverjul med kun få fridage, så er glad for at han har taget fri.

Idag har jeg været på tur med min klasse til “the big city”, de nød det og jeg nød at de er så store at vi kan give dem lov til at gå rundt selv, lovely. glæder mig faktisk til lejerskole med dem næste år. selv om mine planer går i de småklassers tanker, så har de store klasser også mange fordele. kan bare godt mærke havd der trækker, og da jeg jo har en 9 klasse som går ud til sommer har jeg lagt billet ind hos en kommende 6 klasse i matematik har dem i forvejen i andre fag og det hele er med henblik på at når de så er færdige at jeg kan starte en 1 klasse op sammen med deres dansklærer, meget snedigt.

Lige lidt legebilleder fra i morges inden vi kørte i børnehave

Dukkerne puttes

Dukkerne puttes

 

Køretur med dukken

Køretur med dukken

Og Barbien

Og Barbien