Weekend og frisk igen

endnu engang er weekenden godt i gang, og jeg er endelig ved at være frisk, tror i alt fald på det.

Mikael er til føs’dags fest hos Rasmus, og jer hjemmehygger med Sofia og Johannes er her også, så de to rødder har hygget og bøllet, og sidder nu i en stue der er ret fyldt med popcorn, så kan man da lære ikke at gå fra dem når de har fået popcorn 🙂 ej det vigtigste er at de har hygget, hvilket de har i stor stil

Jeg er så gået igang med “Sex and the city” filmen… og nej jeg har ikke set den før, chock ja, for har set serien rigtig meget, men af urandsagelige grunde har jeg først nu fået sat mig for at se filmen… loving it, ville dø for at få sådan et walk in closet som Big har fået lavet i deres nye hjem.. ok ville nok slet ikke vide hvad jeg skulle fylde alt pladsen ud med.. men altså wow.

nu vil jeg kaste mig over resten af filme, en chokoladeskildpadde som faktisk kan spises inden for mine point (jeps er begyndt med point tælleriet igen, det skal altså gå denne gang)