nyt look

til siden 🙂

Altså det er vel lidt som at elektrikkeren altid mangler lys, for her hjemme går det med it og mig ikke altid lige hurtigt, trod at jeg har den bedste hjælp hjemme hver dag. men altså ting tar tid 🙂 sådan er det bare, og nu er det jo altså næsten ordnet. Har fået lagt en nyt “tema” på siden, og ny farver osv. nu skal der så bare rodes og pudses lidt af inden jeg er helt tilfreds.

ønskelistesiderne er der link til ude i højre side nu, så håber i fortsat kan finde rundt.

Og så er jeg ramt, ikke af “fluen” endnu, men hoste og hoste og hoste. Er død træt både mentalt af at være syg, men faktisk også fysisk af konstant at hoste til jeg næsten kaster op, det er trættende, nok også at høre på. Så dagen idag er tilbragt på sofaen med en bog, et tæppe og masser af te. dagen imorgen kommer til at se ret ens ud, feber får jeg indimellem, men ikke så slemt. Men nu skal det ikke undre mig at jeg når jeg så endelig er frisk blir ramt af enten svinefluen, eller den almindelige. sådan er det vist bare at være mig lige nu, heldigvis er jeg gået igang med en god bog, Camilla Läkbergs Stenhuggeren, lige så fængende som de forrige. kan anbefales.

god læsning

god læsning