Veninde hygge

 

Venindeleg på værelset

Venindeleg på værelset

Igår kom Maia + familie til eftermiddags leg og aftensmad. det var SÅ hyggeligt. og hvor de to piger altså leger godt sammen, men altså jeg tænker at det faktisk er godt at vi ikke bor side om side og de ville gå i børnehave sammen, for alle de balladestreger de kan finde på i løbet af et par timer hjemme, ja så tør jeg ikke helt tænkte på sådan en hel dag i børnehaven :S men hvor de hygger. De fik lov at komme i badekar efter aftensmaden, og det var virkelig et hit. da de var tørret og havde fået tørret hår flettede jeg Maias, hun har jo lidt mere hår end Sofia, og det er også længere, men akkedog Sofia kom ind og sagde “mor jeg vil os’ ha fletning” uha jeg kom på lidt af en prøve, for SÅ langt er hendes hår altså ikke, men hun fik to små franske fletninger, som faktisk sad delvist endnu her til morgen.

De fine fletninger

De fine fletninger

 

Idag har den stået på klippeklisterdag på jobbet (ja jeg får faktisk løn for det), men ak og ve, det er altså meget nemmere at styre en 2-3 klasse end en 9. ammen altså der var jo ligesom glimmer OVER ALT, også på mig til sidst, og guld/sølv spray blev der hæftigt brugt INDENFOR… nå men vi fik da ryddet op til sidst, set et fint show som dramaholdet havde strikket sammen, og kl 13 trillede bilen ud fra skolen, den stod egentlig på kollegialt hygge med gløgg og ævleskiver, men idag trak jeg mig hjem for at være sammen med sofia, og for at gøre klar til anden rundte af fødselsdagene som er imorgen 😀

i skrivende stund ser vi bubbibjørnen, altis godt jo 🙂