hmm lidt dårlig stil…

af mig ikke at få skrevet særlig tit lige for tiden.. ved bare ikke lige hvor tiden blir af. Men fyldt op den er den. I fredags stod den på personale fest, vi var 16, så ikke en kæmpe fest, men nøj hvor var det bare en god aften, men hyggesnak, god mad, singstar og drinks. Var hjemme lidt over 2 efter Mikael havde hentet mig, skønt tak. Sov til kl 11 næste dag, Sofia var på farfar-weekend og så kørte vi i biffen og “this is it”, en hyldest til Michael Jackson, syntes den var super god, og glad for slutningen uden tårepersende citater og udtalelser, i alt fald har jeg fået et helt andet syn på MJ, har altid beundret hans musik, og hans kreativitet, haft ondt af ham i de svære tider, og nok tænkt på ham som en syg gammel svag mand i den sidste tid inden hans død. men denne film gav mig et andet og meget mere behageligt blillede, En person der glæder sig over andre mennesker, er ydmyg og super tallentfuld, samt en person der trods div angreb fra pressen og hævngerrige personer stadig har lysten til at lave et så storsået show for sine fans som jeg tror den tour ville være blevet. Havde ondt ham at få den oplevelse med, men fantastisk at han fik sat det i gang. Syntes de har fået en masse ud af de optagelser, man føler det lidt som at være til en intimkoncert, eller være inviteret med backstage. Syntes i alt fald den er en biograftur værd.

Lørdag aften bød på surprise for Peter med efterfølgende fest. og søndagen stod på morgen frisør tid hos Tanja (tak) og træfældning hjemme. og det var så den weekend. Sofia har så fået en omgang dårlig mave, ikke super fedt når hun ikke bruger ble mere. så vi fik skiftet en del underbukser, da hun hver gang hun slog en prut fik et brænsespor i underbukserne, lille stakkel, men hun tog det nu pænt, igår var hun hjemme med Mikael, stadig med ret dårlig mave (sked sig selv op af ryggen, og måtte i bad, mums), idag har der endnu ikke været noget at mærke, men vi blev hjemme just in case. min mave gør også lidt kvaler, så den står på ristet brød, yoghurt og rystet cola.

Ellers går det faktisk rigitg godt med at Sofia ikke bruger ble mere. indimellem har hun den på i børnehaven, men hjemme er det helt slut (dog minus i går) om dagen. næsten ingen uheld, så er så stolt af hende. Det har da ikke været uden opstarts vanskligheder, det indrømmer jeg gerne, og til tider tænkte jeg om det overhoved gik godt, men nu køre det jo bare.

nu er prinsessen puttet og jeg vil smide mig lidt også og få en middagslur

Sådan fant vi sofia da vi skulle i seng

Sådan fant vi sofia da vi skulle i seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *