Weekend med stort W!

tiltrængt, velfortjent og kærkommen var weekenden. Ikke mindst fordi den startede med at komme hjem til et dejligt rengjort hus, nøj hvor jeg nyder den lille smule luxus at have min mor til at gøre rent for os. Jeg kan godt selv, det handler om prioritereing, men pt prioritere jeg at havde den luxus i hverdagen 🙂 kl 15 stod den på playdate med Sara Natalie, fra børnehaven, de to små tøser er næsten lige gamle, og svinger simpelthen så godt samme, det er guld værd. De fik leget en masse og jeg fik et par hygge snaks timer med Sofia, jeps det hedder Sara Natalies mor nemlig. de er næsten lige flyttet til Herfølge fra KBH, så de er glade for at Sara Natalie har fundet en veninde så hurtigt og det kan jeg jo også kun sige gælder for Sofia (altså min Sofia). Fredag var også julebrygsdag, og Mikael tog efter fodbold til Køge og mødtes med nogle venner og fik et par øl. delvist selv ønsket og delvist opmuntret af mig, for jeg trængte bare til at komme tidlig i seng, og tænkte at det nok var mere muntert at være i julebryggens og venners selvskab end mit.

Ellers har weekenden budt på besøg hos morfar og bodil med et styks bærbar (min gamle), middagslur, indkøb i køge og hjemmelavede pizzaer med Claus, idag en IKEA tur og masser af hygge tid og afslapning. imorgen kalder hverdagen og jeg føler mig klar, mere klar end jeg nok har været den sidste tid, det er en dejli følelse at vende tilbage til.

Lige nu er Mikael igang med at samle vores nye skoskab 🙂 og hatten af for at han blir ved, jeg havde for længst givet op og ventet med projektet.

nu vil jeg nyde det sidste af søndagen.