Vi har haft hjemme dag…

og det var tiltrængt.

Har skræntet den sidste tid, og nu hoster jeg så som en gal. fik vidunder hostesaft af Susanne igår. fantastisk med en læge i familien, er jo ikke just godt til at få ringet og booket tid hos egen læge, måske fordi det faktisk er svært at komme igennem. så nu kan jeg i alt fald falde i søvn om aftenen.

Men natten har bare været rigtig dum, mig med små feber, sofia meget urolig, og temmelig ked til tider. Men en dag på sofaen med mor har vist hjulpe på begges helbred. SÅ meget at vi endda tog til musik, dejligt.

her til aften er der syet hekse kostume til den lille dame til morgendagens halloween fest i børnehaven, hvor vi også er invitert med fra kl 15, udklædt hvis man tør 😀

lover at der snarest kommer billeder her på bloggen der har været MEGET sløvt den seneste tid. men lige lidt fra musik idag

 

synger mange gode sange

synger mange gode sange

juice og kiks bagefter

juice og kiks bagefter