ugen der forsvandt.

Hmm nu sidder jeg her, det er søndag aften, jeg HAR husket at stille uret tilbage, jeg HAR holdt weekende, og alligevel føler jeg at den her uger er gået noget stærkt, trods 2 dage hjemme med hovedpine og utilpashed, tja så er det endnu en gang søndag aften, om imorgen venter hverdagen, en hverdag som jeg vist nogenlunde er klar til igen. Mit lille uheld med brændte naller var heldigvis ikke så slemt, har ingen men efter det.

fredagen bød på forkælelse fra fagforeningen, biftur og mad på odd fellow gården, i selskab med 150 andre fagforenings folk, og helt uden “fagligt indhold” det var rent og skær hygge. vi var godt 16 fra min skole, skøn aften 🙂 igår stod den på baby/børne førstehjælps “kursus”, det var super godt, og fik sat endnu flere ting rigitg på plads.

nu vil jeg gribe det sidst af weekenden, komme tidligt i seng, for klokken er jo kun 21. og være frisk til imorgen