fredags feber

Og ikke på den fede måde. blev vækket af en lille mus, med ordene “mor jeg har lavet lort” lidt i 6, ja tak siger jeg bare, ok det blev i bleen, men havde bestemt ikke “klar til endnu en dag i børnehaven med leg og hygge”-konsistens, jeps ikke super lækkert, men efter hurtig dialog (ok næsten monolog) med stadig sovende mand, blev det besluttet at Sofia altså gik på weekend nu, sammen med far indtil kl12 hvor jeg så kunne komme hjem. Hygget har de hele formiddagen, også i den grad og leget så meget at der faktisk var steder hvor jeg ved vi har gulv, men bestemt ikke kunne set det. Sofia og jeg fik og så en lang lur sammen, desværre vågnede jeg efter 1½ time med småfeber og ondt i halsen, håber ikke det er hverken svinet eller den alm influenza, de kan være så venlige at blive væk, TAK!. i små portioner har jeg nu fået ryddet op, og endda støvsuget, så vi er næsten klar til første fødselsdags afholdning imorgen kl 14, eller huset er klar, mangler bare at bage 100 boller, muffins, lægge et par lagkager sammen, købe og varme 40 liter kakao og måske nå et bad 😀 og lige lave en omgang kylling i karry vi alle kan indtage til aftensmaden. men orkedog vi når det, fordi det gør vi altid.

I skrivende stund ser Sofia børnetime, eller noget er ligner, ialt fald børnetv, og ja det taler en smule til min dårlige samvittighed at det har været så meget tændt i de her dage hvor hun har været hjemme, men sådan er det altså bare lige nu. må trøste mig med at hun også selv går i gang med at lege uden at vi siger det.

Jeg har faktisk næsten styr på barnets kalendergaver. en del er købt for længe siden og noget er købt fornylig, og en del er endda hjemmelavede.

bla disse muffins i filt, samt lidt hæklede romkugler og et stykke lagkage

Kaffe-te-selskabet venter forude

Kaffe-te-selskabet venter forude

mums

mums

Den anden dag kom jeg forbi en lille butik som bla har en del “Rice”, for dem der ikke kender det, er det farvetrålende tilbehør til køkken/hjemmet, en del i melamin og plastik, og jeg syntes det gir en fantastisk kukør på en er ellers kedelig rengfuld årstid. så der blev købt lidt godter med hjem 🙂
melamin skeer, bøtter i 3 størrelser, Sofia har allerede sagt at den lille er til hende, små bøtter til div småting i systuen (har pakke magentil til madpakkerne) og en lille bøtte med blomster (kalendergave til Sofia til legekøkkenet). og små skurresvampe i blomsteform
RICE godter

RICE godter

2 tanker om “fredags feber

  1. Hej Karina
    Du er altså super kreativ både med filt og hækleri, de er bare flotte både muffins, lagkagestykket og romkuglerne. Dem skal hun nok blive glade for 🙂
    Knus Tina

  2. Tak for de søde ord Tina.
    jeps er sikker på at de nok skal vække glæde,

    knus

Der er lukket for kommentarer.