Musikskolemus

Idag var så anden dag på musikskolen, og jeg kan bare se og mærke at det er det helt rigtige for Sofia. Hun er bare SÅ optaget og koncentreret fra vi kom ind af døren. Skulle vise mig hvor vi fandt måtter og fortalte hvad der skulle se osv osv. plus at hun allerede idag kunne synge lidt med på sangene, ia lt fald på slutningen af nogle vers. Blir simpelthen så stolt over hende. Efter hver sang, hviskede hun ” vi skal synge mere ikk mor”, og det siger jo bare det hele.

Sofia er de sidste par uger begyndt at sige at hun ikke skal bruge ble mere. så hun har jævntligt fået lov at gå uden herhjemme, og tisset på både wc og gulvet. men hun blir ikke ked af det, skal dog huskes ude på toilettet, dvs hun kommer ikke helt endnu og siger det. sidste torsdag gav det endnu et boost at Maia var her, som jo ikke bruger ble mere, og det skubber lidt til at Sofia også gerne vil. det er ikke så vigtigt om det lykkedes lige med det samme, men bare hun har lystet til at gå uden ble igen er fedt. Idag snakkede jeg så lige kort om det da jeg hentede hende i børnehaven, og de siger så at jamen så skal hun da ikke have ble på mere. Siger så at hun jo ret ofte får tisset på gulvet, men det er slet ikke noget problem i vores børnehaven… for “vi tørre jo bare op og får rent tøj på hende” er simpelthen så positiv over for den børnehaven, har efterhånden hørt rimelig meget til at tro at de skulle være helt renlige hjemme inden man gad at de smed bleen i børnehaven… så det er jo bare fedt at de også støttter op om “bli-ble-fri-projektet”. tasken er nu pakket med meget skiftetøj., og må i h&m en af dagene og have købt rigeligt med underbukser og jogginbukser der er nemme at få af selv.

Nu er det ved at være sengetid for mig, har haft endnu en laaaang dag, og imorgen står den på job, hente Sofia, spise mad og så lige et kontaktforældremøde på skolen…. men vi når jo det hele

 

som lovet et billede af ponchoen jeg har lavet til Sofia. hun var ikke helt tilfreds med at der skulle tages billeder. Er gået igang med endnu en, bare i regnbuegarn i uld, som var sat ned til 25,- pr nøgle frem for 45,- 🙂 det kan vi li

fiiiint kun lettere påtaget smil

fiiiint kun lettere påtaget smil