Efterårs stemning

vi har rundet 1 september og er i følge både kalender og vejr igang med efteråret. Og det er virkelig en årstid jeg holder af. Samtidig er det også sæson for hjemmelig hygge og jeg har fået fundet mine hæklerier frem igen 🙂 har i denne uge fået hæklet en poncho til Sofia af en masse restgarn jeg havde, og er rigtig godt tilfreds med resultatet, overvjer at gå i gang med en til mig selv, dog i mere afdæmpede farver:)

Billder kommer når jeg finder mit kabel.

Igår stod den på fødselsdagsfejdring af Mikael, og sikken en fest, på under en uge fik vi stablet noget af et arrengement på benen, og det var det hele værd, det var skønt at se så mange venner og få dejlig mad. ungerne hyggede sig i stor stil, Sofia var først i seng kl 23, da den onde mor besluttede at nu skulle hun ikke danse mere med Nils. Vi kom først i seng omkirn 4.30, så er pænt træt og har måtte have en lur til middag, og kan godt afsløre at den ikke er meget over 21 før jeg ligger under dynen igen. Men tusind tak for en fantastisk aften med hyggeligt selskab og mange gode snakke.