Efterårs turen går til….

Ja det er jo så småt ved at blive en tradition at vi skal afsted i efterårsferien,   sidste år var vi i berlin og året før var det Mallorca der var destinationen. Og i år er det så PRAG, der står for tur. 5 dages ferie og hygge til den lille familie i oktober. det er bare fedt. Det passer mig SÅ godt at have 2 ugers sommerferie sammen,for så at kunne tage sådan en smuttur nu her når det hele er lidt gråt og trist. Prag er jo på ingen måde varmt eller noget i den dur, men det er ikke vigtigt, det vigtige er at vi kommer afsted og slapper af sammen alle 3.

Vi har tidligere været i prag, en enkelt dag i forbindelse med ferie ved balatonsøen i ungarn, det var sammen med fam lynge på super lækkert hotel, denne gang blir det mere normalt hotel, da vi jo skal ahve mere end en overnatning 🙂 men glæder mig meget til at opleve byen sådan rigtigt.

 

prag

prag

2 tanker om “Efterårs turen går til….

  1. Uhh luksus!! Jeg blev lige spurgt om jeg ville have efterårsferie nede på mit praktiksted i dag, men jeg måtte afstå..jeg vil hellere have det midnre timer nu, og kunne hygge med fippe til daglig – desuden har jeg jo lige holdt 7 uger, så jeg kan slet slet ikke tillade mig at kræve mere…Men NUJ hvor lyder Prag dog tiltalende.

    Lækkert for jer, og god tur!

    Knus.

  2. JO takker 🙂 glæder mig helt vildt meget, kan godt forstå du nyder friheden i dagligdagen. jeg er jo også priviligeret for jeg har jo “kun” 26 undervisningstimer. resten kan jeg rimelig meget selv planlægge (minus kurser osv, men det er alligevel ikke faste timer hver uge). imorgen har jeg kun 3 timer, og det er luxus, så kan alt arbejdet være ordnet inden jeg går på weekend med Sofia

Der er lukket for kommentarer.