Slået hjem…

Igår måtte jeg efter en nat med feber, snot og host, melde mig syg. syntes eller jeg har haft en god start på skoleåret, men et par dage med køligt vejr og stadig bare tæer har sat sine spor. Fik lige sendt Sofia afsted i børnehave, og overgav mig så til seng og dyne igen. Sov det meste af dagen væk, og var nogenlunde frisk ved 15 tiden, for så igen at blive overfaldet af kvalme, svimmelhed, hovedpine osv. måtte ind og sove igen, og Mikael aflyste sit overarbejde for at kunne tage sig af Sofia, hvilket viste sig at være ret så godt, først omkring aftensmads tid var jeg oppe igen, stadig ikke på toppen. men det gik. Da Sofia var puttet fik vi set en længe ventet film “mænd der hader kvinder”, nøj jeg slugte den råt, især fordi det alligevel er 1½ år siden jeg læste den, så kunne ikke huske alt, men den er bestemt værd at se.

Natten i nat er tilbragt på madras på gulvet, Sofia var ked i går aftes og kom ind i min seng, men syntes ikke jeg behøvede hoste på hende hele natten, så lagde mig ned på en madras. Hun er nu sendt afsted i børnehave, og jeg er fortsat hjemme for at være helt rask inden jeg møder på job igen, for hjælper jo ikke rigtig nogle ved at smitte alle mine kollegaer.

Weekenden har budt på stor fest, søndag blev Christian konfirmeret i højelse kirke, og efterfølgende holdt vi fest  hjemme i haven i Lellinge, det var en super dag, og har endnu lidt svært ved at forstå at min LILLEbror nu er blevet SÅ stor. For sofia var toppe af dagen, dels at Mathilde var der og de to små banditter drønede rundt og hyggede sig, og efter hovedrette kom Signe, som er bugtaler (hun var vist med i scenen er din, eller et andet talent show), sammmen med frække Rikke og Gilbert. det var underholdning, Sofia var helt betaget og det var vi andre også, nøj hvor er hun sjov og dygtig.

Selv om det var søndag og vi startede tidligt var vi først hjemme i seng omkring kl 1, men heldigvis havde vi alle 3 fridag om mandagen. der var vi så ude og hjælpe med lidt oprydning og aftenen blev brugt på bakken (de lukkede der) sammen med Bo & Jeanie og som altid “stegt flæsk og persillsovs, mums).

Der har den sidste tid været meget stille her på bloggen, men håber at det vender nu igen, der har været meget travlt den sidste tid, men kan mærke at nu får jeg mere overskud… siger jeg alt imens jeg er på vej ind under dynen, men altså bortset fra sygdom syntes jeg der er håb forude, er kommet godt i gang med mine klasser, sidder ikke mere hver aften og forbereder mig, og kan tænke mere end en dag frem af.

Børnehaven er stadig det store hit hos den unge dame, og hun er som regel sort fra top til tå når hun kommer hjem, så vi får vasket en del. og hurra for H&Ms billige tøj. Kan godt mærke at hun slider på tøjet på en anden måde, tidligere kunne jeg sagten købe dyrer tøj som kunne sælges igen når hun var vokset ud af det. det tvivler jeg på vi får så meget af mere. Så er nok begyndt at tænke lidt mere økonimisk mht til tøjet… men nu vokser træerene jo ikke ind i himlen, så blir stadig fristet 🙂 På vej er en stor pakke pompdeluxtøj 🙂 men det er jo ikke dyrt og rent faktsik mangler hun efterårstøj, hihi.

Sofia, frække Rikke, Signe og Gilbert (og Mathilde)

Sofia, frække Rikke, Signe og Gilbert (og Mathilde)