Status…

Imorges da Sofia stod op brugte hun ikke længere ble, for hun er jo en stor pige. så af med bleen (den bruges altså fortsat når der soves, det er vist lige tideligt nok). hun fik tisset en lille tår på potten, og så var det slut med ble… so far i alt fald. hun fik tøj på, var ude og prøve at tisse og så afsted i børnehave med en ordentlig pose skifte tøj. Hun fortalt stolt Susan at hun nu ike burgte ble.

Var meget spændt på hvor dan det var gået, om det var gået eller om hun var endt med ble… men da jeg kom havde hun kun haft 2, uheld, og tisset selv på toilettet i alt fald en gang… da vi kom hjem hyggede hun så lidt, og var ude og prøve at tisse et par gange, men endte med endnu et uheld da hun legede ude i haven. men hun blir ikke ked af det, og så længe hun ikke gør det så må hun for min skyld tisse på gulvet 1000 gange om dagen, det skal jo nok komme. for det er ikke fordi hun ikke mærker at hun tisser/skal tisse, tror bare hun skal øve sig lidt i at hun nu ikke har ble på, og så skal skynde sig ud på potten/wcet . ved at der findes “pottetræningsbleer” og vi har dem også, problemet er at Sofia tænker dem som en alm ble, og så skal man jo ikke tisse på wcet :S tossede unge. her til aften skulle hun så lave lort, men hun ville/kunne ikke på wcet. så bad selv om at få ble på, hun har ellers før gjort det, men var måske bare lidt meget. hjalp med bleen.

min aften har budt på kontaktforældremøde og nu er jeg så småt ved at overveje at komme i seng. imorgen går turen til H&M efter 500 par underbukser og nogle jogginbukser der er nemme at få af og på