Arkivering

Også iden grad…

Det er simpelthen det der var dagens projekt. Arkivering, sortering og bare OPRYDING i alle vores papirer. Det har været en sag der i den grad har været syltet, i over 2 år er papirer kun blevet ordnet meget lidt, og især det sidste år er det gået helt galt. havde 4-5 bunker med papirer rundt omkring på kontoret, derud over en stor skuffe fuldt med div rodebunker. Pyha det har taget det meste af dagen. dog var der tid til en morfar sammen med Sofia. Men sidder nu tilbage med en stor portion ren samvittighed, et klap på skuldren til os selv, for endelig at have taget os sammen, 3 kasser med gamle kontoudtog samt div papirer på det gamle hus, som nu er arkiveret, 3 mapper med nye papirer som vi rent faktisk skal bruge og så en stor sæk med ALT det som ikke længere skulle gemmes. Nøj det er en skøn følelse. både fordi det i den grad pyntede på kontoret, men især fordi det har været evig dårlig samvittighed over ikke at får det gjort.

Sofia var småskidt i går aftes, ikke noget vildt, bare lidt småfeber og en del pjevset. Farmor og frank var til aftensmad, og det var superhyggeligt, den unge dame var først i seng efter 23, og sov så heldigvis til 8.30, men hun er træt og påvirket af den manglende søvn, så dagen er gået med en del tv-kigning, og lige idag er det ikke med dårlig samvittighed.

Og så lige et lille guldkorn: Igår fik Sofia en fin rygsæk med slik fra farmoren. I eftermiddags fik hun lov at få en lille smule af det, og sagde at hun så ikke skulle have mere idag. Hun siger så “skal jeg sove først, så får jeg mere”. Tænker så ikke over at hun hentede et tæppe og puttede i sofa før hun ca 10 min efter kommer og siger ” nu har jeg sovet, og er stået op mor”, “ja” siger jeg så, og ved ikke helt hvor hun vil hen med det indtil hun siger ” nu må jeg få mere slik mor, nu har jeg jo sovet” kunne ikke lade være at le og hun fik altså lidt mere, det var jo alligevel ikke til at stå for.

Efter maden gik vi en lille tur med dukken i klapvognen.