den sidste ferietid….

Blir i den grad nydt 🙂 Mandage blev tilbragt i sommerland sjælland sammen med torben og tina. det var en dejlig dag, hvor Sofia igen sprang luren over, så vi takkede af da parken lukkede kl 19, og kørte mod Herfølge, Sofia sov inden vi var ude på hovedvejen, hun var godt træt efter endnu en dag med mange indtryk, og dem har der vist været lidt for mange af de sidste uger. Kan mærke at hendes søvn blir meget urolig, samt at når hun blir ked blir hun det RIGTIG meget, så her den sidste uge drosler vi helt ned og slapper bare så meget som mulig af, prøver kun at have korte dage ud af huset, som idag hvor vi lige smutter ind til Oldemoren og får handlet her kl 9, men er hjemme inden luren, og torsdag fredag er helt helliget hjemmelig hygge, og evt legehus bygning. det er nemlig meget tæt ved at være legefærdigt. Mikael er ved at lave dør og vinduer, så venter vi kun på malingen on inderbeklædningen, som først kan ske om et par uger alligvel 😀

Igår formiddags drak jeg kaffe med 3 dejlige kollegaer, og alle ungerne legede, de er stort set samme alder, men Freja som ældst på lige over  3 år og så Gustav som yngst med 2 år og et par måneder.  Ikke fordi der har været mangle på legekammerater her i ferien, så nød Sofia alligevel at lege lidt 🙂

Nu må jeg heller komme i bad så dagen kan komme igang.