Dejligt at være hjemme igen

Vi har haft en fantastisk ferie, men nogle super skønne mennesker. Alligevel er det rart at være hjemme igen, at være lidt sig selv om aftenen og bare kunne koble af og trække dynen over hoved 🙂 Dagen idag er mest brugt på hjemmelig hygge, hvor vi bare har slappet af, prøvet at komme ind i en nogenlunde normal rytme igen. Her til aften har oldefaren været og spise her. Han passer hus for mormor + familien mens de daser i hedebølgen på Rhodos. Sofia syntes det var super fantastisk at have oldefar til middag, og de fik hygge med boglæsning inden maden, og kigning på alle dyrene hun efterhånden har samlet sammen, efter maden 😀 Nu er den lille prinsesse puttet og Mikael er ved at køre oldefar tilbage til Lellinge.

Imorgen skal vi i sommerland sjælland sammen med Torben og Tina + børn. vi skulle egentlig “bare” have besøgt dem, men snakkede så om at vi jo kunne foreslå en tur enten i bonbonland eller i sommerland sjælland (som jo ligger tættere ved dem), sjovt nok havde de tænkt det sammen, så imorgen tidlig ruller vi endnu en gang mod odden, men dennegang ikke for at sejle, men istedet for en hyggelig dag i endnu et sommerland. vi har godt nok fået besøgt en del sommerparker dette år, men det er jo ogs noget med at nu kan Sofia endelig få lidt ud af det 🙂

Ellers sidder jeg og tænker over hvordan det kan være at der allerede er gået 3 uger af min ferie, 4 hvis vi tæller den uge uden elever med. og jeg nu kun har en uge tilbage inden jeg starter så småt op igen, eller 2 uger hvis vi tæller ned til når eleverne kommer igen. Det er virkelig gået stærkt, og jeg har nydt så meget at have Sofia hjemme, kunne lave de ting vi gerne ville osv. fortryder på ingen måde at have holdt hende hjemme hele sommeren, især ikke fordi vi jo har haft masser af legekammerater i nærheden, enten som vi har besøgt eller selv været på besøg. og nu er der kun 1 uger til hun skal ned og sige farvel på gulstue i børnenes hus, farvel til Pernille, Karin, Mie og Gitte, pyha det blir ikke sjovt. Sofia forstår jo ikke rigtig betydningen af det, men det gør jeg. Det er meget ambivalent at sige farvel til de tryggerammer vi har haft de sidste 2 år, som bare har betydet så meget, et sted hvor vi er blevet mødt med åbne arme og venlighed, og så samtidig glæde sig til det. for jo jeg glæder mig til at hun skal gå i børnehaven tæt ved os, glæder mig til legekammerater på vejen osv, men jeg glæder mig ikke til det uundgåelige farvel til 4 SÅ fantastiske personer der bare betyder så meget for mig og især for Sofia. Men det er et farvel der alligevel var kommet, også selv om hun var blevet i huset, for så havde det været 4 nye voksne, som vi endnu ikke kender særlig godt. Så alt i alt er beslutningen den rigtige selv om det er lidt vemodigt.

Billederne er på vej fra ferien, men der gik noget galt i processen med at oploade, så vi forsøger igen 🙂 link kommer under fotoalbum snarest.