Dyrepark, Legoland, og masser af regn

En lille hurtig hilsen her fra det jyske hvor vi i den grad holder ferie. det er skønt at der ikke er faste sovetider, at vi ikke skal nå noget, og bare kan hygge os. Vi ankom Lørdag efter lidt forsinkelse ved færgen, fik fundet værelser og pakket bilerne ud. Søndagen bød på en tur i Ree Park, som er en dyrepark lildt i knuthenborg stil, dog skal man ikke selv køre rundt, men går rundt og ind til mange af dyrenen. det var super godt, Sofia sov først på vej hjem om eftermiddagen. men det var ok, for hun hyggede sig i stor stil. Mandagen blev brugt på en dejlig gåtur til Ebeltoft by, hvor vi fik kigget, shoppet, drukket kaffe, set Frigatthen Jylland (nogle af os, så som i mænd og de store børn). Dog blev de MEGET regnvejr på vej hjem, og Miakel samt Henrik tog en taxa hjem, vi andre begyndte at gå, Sofia faldt så i søvn på min arm og vi gik i regnvejr det meste af vejen hjem inden Mikael kom tilbage med bilen, Sofia syntes så at 15 min søvn på min arm i regnvejr var nok søvn for den dag. Tirsdagen gik turen til Legoland, det viste sig så at være året travleste dag, og nej det er ikke bare noget jeg tror, det ER statistisk set tirdag i uge 30 der er flest mennesker, fik det afvide af den i parken. men vi fik mad i et hjørne (medbragtemadder var jeg meget glad for, for køerne var uendelige til alt), og så fandt vi dublolegepladsen, og efter det tønmdede det rent faktisk lidt ud i mængden af mennesker, og vi fik en ret ok dag. der blev ikke prøvet så meget som håbet, men Sofia havde i alt fald en skøn dag. Jeg var dog parat til at droppe det hele og bare tage et andet sted hen, da vi var kommet ind pga alle de mennsker. det var slet ikke hyggeligt, men var glad for at vi blev, for dagen endte faktsk ret ok. Turen hjem på ½50 km var dog liiiiidt lang, men Sofia som havde sovet en time mens vi spiste aftenmad var vågen hele vejen hjem.

Igår var hjemmehyggedag og i skrivende stund sover resten af huset (bortset fra mig og Sofia), så ved pt ikke hvad dagen byder på, men måske en tur i Randers regnskov og lidt shoopping i Randers by 🙂

Billederne skal nok komme senere