Biograftur og eftermiddagshygning

Peter Pedal på nye eventyr :)

Peter Pedal på nye eventyr 🙂

Så lakker vores ferie mod ende og fra mandag kalder hverdagen så småt igen. Men der er lige en weekend som skal nydes, og en fredags fri som skulle udnyttes. Vi har de sidste dage skruet HELT ned for blusset, men idag besluttede vi så at tage en tur i biografen. Alle 3 for at se “Peter Pedal på nye eventyr”. Sofia er ret pjattet med Peter Pedal, både den anden film, og de små tegnefilm de viser i tv. Men det var først gang vi skulle prøve at være i biografen og se en film, men blev enige om at det jo lige så godt kunne være nu som en anden dag. Så afsted vi kørte mod fisketorvet, efter en god lang middagslur. Snakkede om at vi skulle se en film med Peter Pedal i biografen, og det var et MEGET stort tv, men hvor meget Sofia egentlig forstod af det er uvidst. Til gengæld var hun helt med på at vi skulle have lidt snold til filmen, og fik lov at lave en lille pose blandselv vingummier.

Hun tog 1½ time i mørke med Peter Pedal i stiv arm. sad stort set stille det meste af tiden. måtte lidt op og stå foran sædet den sidste ½ time, men var heller ok stille og syntes det var super spændende. Så er bestemt ikke sidste gang vi har prøvet det.

Bagefter fik vi lidt mad på fisketorvet, og sluttede med at finde en rygsæk til børnehave starten. havde ellers kigget på fjällräven mini, men den er bare ikke SÅ super som den er fin, fordi den har tynde stropper og ikke kan lukkes foran på brystet, hvilket betyder at den ikke er helt optimal hvis de skal på tur og selv gå med tasken. Havde så kigget på Hägslöfts, men den koster 400,- så havde egentlig tænkt at den måtte blive et føs’dags ønske. men i Stadium havde de så en lille taske som opfyldte alle kravene og endda var nogenlunde pæn at se på til 150,- så den blev indkøbt til børnehaven starten på tirsdag.

nu putter prinsessen i sengen og sofaen kalder på afslapning

En tanke om “Biograftur og eftermiddagshygning

  1. Ih hvor lyder det hyggeligt, vi skulle have været inde og se den da den gik i køge, men så stod vi pludselig midt i en ombygning så det blev ikke til noget i denne omgang.

    Lige en lille note med fjäl-tasken, den kan godt lukkes rundt om maven 😉 Maia har den og er super glad for den 🙂

Der er lukket for kommentarer.