Over and out

Så kom jeg igennem mine forældre samtaler.. øj jeg var træt igår da jeg kom hjem kl 20.40, der var det så 13 timer siden jeg var kørt hjemme fra. Men verdens bedste mor holdt og ventede på mig da jeg var færdig og kørte mig hjem, tak tak tak, ellers havde jeg skulle vente til 21.24-bussen kørte.

Nu begynder mit første år som lærer snart at lakke mod ende, for til maj er det altås et år siden jeg blev ansat, og selv om jeg først startede 1 august, så nåede jeg at være med til fagfordelingen, sommer fest og afslutning på skolen. så lige om lidt har jeg været igennem alle de ting man skal nå i løbet af et år. det første år ER det hårdeste på ALLE områder. men jeg føler jeg er ved at komme helskindet igennem, og kommer ud på den anden side styrket om med mod på mange år endnu. Igår fik jeg afrundet endnu et nyt kapitel i mit nye lærer liv, forældresamtalerne, pyha jeg har nok været en smule mere spændt end jeg egentlig har troet, for var rigtig lettet igår da den sidste var gået.

Jeg kan mærke at mine nye sko så småt er gået til og rollen som lærer, samtidig med rollen som mor og kone er ved at være faldet på plads. Måske kommer det aldrig til helt at passe og aldrig bare være noget man lige gør. men det passer mig rigitg godt. kan godt lide foranderligehed, nye ting, om udfordringer. Det tror jeg bestemt jeg kan finde, hvis jeg vil hvert år som lærer.

Nu sidder jeg her med morgenkaffe, parat til endnu en dag i undervisningens tegn… og dog. da jeg blev ansat fik jeg afvide (Af chefen) at vi har noget der hedder “rundbold-dage” det er de dage hvor man bare ikke lige er forberedt, hvor man ikke lige har overskud, eller bare trænger til luft. SÅdan en dag kan jeg uden omsvøm sige at det bliver idag. i alt fald nogle af timerne. Har undervisning fra 8-12 og så henter jeg Sofia-musen så vi kan tage en laaaaang lur sammen her hjemme inden den står på Leg hos Maia, gym og bakketur

 

ha en dejlig torsdagdsc00358