Havfrue-prinsessen

Idag har vi været ude og besøge ringsted svømmehal, øj en succes. de har et KÆMPE stort bassin der er VARMT, skønt skønt skønt. Sofia har svømmet rundt i en times og bare hygget sig med vinger og masser af vand. Det er klart noget der skal gentages. Vi kom lidt sent afsted så havde smurt en madpakke for vi var først ude af badet 17.45, så godt med en mad mens mor fik tøj på. skyndte os hjem a, hentede Mikael på vejen og så helt hjem. Mikael skulle i biffen med drengene, så han smuttede igen. vi hyggede i sofaen med et afsnit af “små einsteins” os så var det putte tid.

Jeg kan nu endelig se en ende på uge, også måske lidt tidligt at sige det allerede tirsdag aften, men jeg trænger SÅ meget til weekend og endnu mere vigtigt. til FERIE, det er der så lige 1½ uge til jeg kan indkassere. Igår var jeg langt fra rask da jeg vågnede, men ligende stadig en der havde været ude og bokse, to meget hævede øjne. Måtte vente med at melde mig rask og bruge så hele dagen til at blive rask så jeg var klar til forældresamtaler om aftenen. imorgen har jeg så sidste rundte i denne omgang. Det lyder måske ikke at så meget, men det er altså hårdt. fordi man er PÅ, hele tiden i 4 stive timer. men omvendt er det også rart at møde alle forældrene.

Nu står den på ligegyldig tv med “de unge mødre” kan sidde her og krumme tæerne over dem, for om ikke alt for længe at krybe under dynen og blive klar til en lidt for lang dag imorgen

Træt og sulten efter laaaang svømmehalstur

Træt og sulten efter laaaang svømmehalstur

4 tanker om “Havfrue-prinsessen

 1. Jaaaaeeeeh det er bare et lækkert varmtvands bassin, det er en af de eneste grunde til at jeg til tider kunne savne at bo i Ringsted, vi kom der to gange om ugen da vi boede der!! Men vi har regnet ud at vi har kortere til Ringsted end til Greve, (hvor vi jo bader nu) så vi er også begyndt at bade i ringsted igen…

  Rigtig god bedring søde, vi glæder os til at se jer imorgen… Rasmus er jo hjemme, så ta manden med, hvis han har tid 🙂

 2. Ja enige – der er skøøønt. Vi tar først derned i morgen, øøøv..men vi er der hver torsdag, så skal vi lege & svømme en dag, er vi klar – allesammen haha!

  Hun ser dejlig rød ud i kinderne Kaina, ligner en der har NYDT det.

  Knusar herfra!!

 3. Sisse: Vi gælder os til imorgen 🙂 Mikael kommer dog ikke med, han er jo på work, men vi er der lige omkring kl 14 nok lidt over. så vi kan nå et par timers leg inden gym 🙂 vi skal på bakken imorgen aften, så der blir nok at se til… pyha

  men vi glæder os til lege hygge

  Lou:Jahhh vi vil gerne lege en dag 😉 og tak, hun havde virkelig nydt det

 4. I forstår da også at få fuldt program 😉
  Vi glæder os til at se jer i dag 🙂

  Ja lad os da endelig finde en svømme da vi alle sammen kan plaske sammen, ungerne vil jo helt klart elske det… Jeg skal bare have en hånd, hvis det skal være uden ass. fra Rasmus for ellers er det svært at passe på både Maia og Elias alene 🙂 Men vi er klar 🙂

Der er lukket for kommentarer.